mar szerintem most is sirnak az ukranok. az o orszaguk pusztul. de persze van meg par varos amit foldig lehet bombazni meg civileket is lehet meg olni, mert ez idaig ez semmi. na majd most most mar tenyleg durva lesz az orosz.várjál mert annyira azért nem bonyolult,balfaszkodás az van ez vitán felüli,ide sorolnám a Moszkva hajót is,(nem az elsüllyedését) hanem hogy ugyanazon az útvonalon járt,ez balfaszkodás, az hogy egy pilóta nem 8+km-en repül,hát .. ezt nem nevezném balfaszkodásnak,viszont ha alacsonyan szálldogál lekapható MANPAD-dal, a Tocska meg oda esik ahova küldik,itt balfaszkodás volt pl hogy a légvédelem nem dolgozott,bár lehet hogy úgy voltak vele,mivel számottevő uki repülő már nincs így nem fontos a figyelem ..de ezt tényleg elbaszták.A helikopteres berepülést mondjuk nem nevezném annak,mert földközelben radarszint alatt mentek be és nem Vlagyivosztokot kapták ki vagy Pétervárt (mert az tényleg blama lett volna) hanem egy 40 km.-re lévő olajtározót,ami ha figyelembe vesszük a heli típusát,azt hogy éjszaka van és vizuálisan nem igazán különböztethető meg hogy mi repül,honnan és hova,ráadásul az uki pilóták is perfekt beszélnek oroszul, ezt nem nevezném balfaszságnak inkább ilyen huszáros de legyek stílszerű kozákos csínynek.
de pont ezeket próbáltam árnyaltatni,hogy a háború az ilyen ez ezzel jár .. ez nem Hollywood,hogy nekünk nincs veszteségünk és csak az ellen hullik halomra.
én azért örülök hogy nem láttuk még a nagy fondorlatot orosz részről,mert annak kurva nagy ára lesz .. és lehet hogy nem ők fognak a végén sírni.
mert eddig olyan emberarcuk volt.