Az alaptézissel egyetértek, viszont jelenleg MANPAD-okat, kézi ATGM-eket öntenek be főleg. Mennyi ezek "cserearánya" pl. egy KA-52-essel vagy SZU-34-essel szemben? 100-200-300-400 db elpusztítása van ugyanott pénzbeni értékben? (Hasraütésszerű szám, nem tudom) Ki tudja hosszabb távon pótolni ezeket?
Bár az igaz hogy a légierő tekintetében hatalmas előnyben vannak, de szerintem az oroszoknak a fentiek miatt jelenleg nem logikus az utánpótlás berántására és kivéreztetésre játszani, minél hamarabb le kellene zárniuk a speciális műveletet. Szerintem.
legiero tuzerseg uzemanyag korlatlan az oroszoknal.
ember hianyos, ki gondolta volna, de amig nem rendelnek el nagyobb mozgositast a meglevo erokkel nem biztos, hogy tudnak donto folenyt kivivni.
twitteren irtak, hogy nemelyik tankban ketfos szemelyzet volt, ezert volt a sok elhagyott tank kijevtol eszakra.
egy nyugati elemzo azt magyarazta, hogy az oroszoknal ember nincs az ukranoknal meg komolyabb eszkozok.
jol latja mindenki : versenyfutas van : mi jut el hamarabb a frontra,az orosz emberanyag, vagy a nyugati segitseg, nehez tuzerseg, loszer, minden.
de azert fura hogy az oroszoknal nincs eleg ember, nem gondoltam volna, de ugy tunik ez a szitu.
az az 50 000 ukran aki a keszulo katlanba van, nos ez a legdurvabb verseny ami most tortenik.
de ha kelet ukrajnat be is huzza oroszorszag, nem lesz vege.
nem lehet vege, mert az oroszok nem elegednek meg ket megyevel, ez blamazs.
Nem mondjak meg mik a celjaik, es ha el is mondjak nem lehet hinni nekik.
Becsszo, nem ugy gondoltuk, igazabol csak a donbasz kell, meg a krim, de kijev is ize,, szoval az orosz ugye, hat meg a nato huzodjon mar vissza.
a felkinalt felteteleket a nyugat nem fogadta el es a feltetelek nemcsak ukrajnara vonatkoztak.
az amik egesz evben tarto haborura szamitanak.
a szomoru az ha Putyin elvtarst vmi khm khm baj erne, eljen soka, akkor meg bizonytalanabb hogy mi lesz oroszorszagban, bar a kovetkezo vezeto tuti abbahagyna a harcokat ukrajnaban feltehetoleg es akkor mindent Putyinra lehetne kenni, de ez csak kepzelges. ilyen nem lesz.
azert Putyin vajon nezi a hadi hireket, vagy a bunkereben irogatja hogy kiket kell gulagra kuldeni ?
erdekes lehet most egy napja az embernek.