Kórház, orvosi megfigyelés? Jó, nyilván nem mindenki, de biztosan vannak sebesültek (égési sérültek, kihűlés, stb.) is (?).Én kb. 150-re tippeltem. Persze jó, hogy nem csak 58-an élték túl, de kevésnek tűnik.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kórház, orvosi megfigyelés? Jó, nyilván nem mindenki, de biztosan vannak sebesültek (égési sérültek, kihűlés, stb.) is (?).Én kb. 150-re tippeltem. Persze jó, hogy nem csak 58-an élték túl, de kevésnek tűnik.
De már előtte megfagytak!Katonai szakértők szerint 3 hete már kifogytak a lőszerükből is!
Elég reklám videónak tűnikValahol valamikor. Ukrán roham:
Ezek az ukránok tisztára, mint a Gyalog galopp lovagja...Az ukrán katonák Mariupolban elutasítják a megadást az orosz ajánlatra válaszul
Az ukrán hadsereg, amely jelenleg az ostromlott Mariupolban tartózkodik, visszautasította az Oroszország által korábban felajánlott megadást - mondta Denisz Smjugalij ukrán miniszterelnök az ABC-nek adott interjújában.
"A város még mindig nem esett el" - mondta Shmygat, megjegyezve, hogy az ukrán csapatok még mindig Mariupol egyes részeit ellenőrzik.
Korábban vasárnap az orosz fél felajánlotta az ukrán katonáknak Mariupolban, hogy tegyék le a fegyvert és adják meg magukat.
Az orosz védelmi minisztérium szerint az ukrán katonák az Azovstal üzemben húzódnak meg. Talán 2500 katonáról beszélhetünk.
BBC News | Русская служба
Украинские военные в Мариуполе отказались сдаваться в ответ на предложение России Украинская армия, которая сейчас находится в осажденном Мариуполе, отказалась от капитуляции, которую ранее предлагала ей российская сторона, заявил украинский премьер Денис Шмыгаль в интервью ABC. "Город все еще...t.me
Mikor bejön a 120mm a szoba falán és a beleid helyett konfettivel tölti meg a szobát amin azt írja add meg magad, annál jobb motivációs írás nem is kell. Miért nem repülőről szórólapoznak?
Az is.Elég reklám videónak tűnik
A két pickup a zászlóval odabasz, ez valami promo videónak készült szerintem, hogy lelkesebben menjenek a halálba az önkéntesek.Valahol valamikor. Ukrán roham:
Tényleg, basszus! El is felejtettem! Amikor nappal +8 fok volt, éjjel meg +1 Kievben, azt írták, hogy az oroszok rettenetesen szenvednek a szokatlan hidegtől! Hahaha!De már előtte megfagytak!
Ezt mondjuk a miniszterelnök mondta, uh lehet ha nem pont úgy van, s az oroszok sem baszódhatnak sokat, le kell zárni a Mariupol történetet, mert van még Odessza meg Kijev s egészen Lvivig és közeledik május 9, amire valamit fel kell mutatni.Ezek az ukránok tisztára, mint a Gyalog galopp lovagja...
Kíváncsi lennék miket írhattak rá? Tolsztoj, Gogol, Puskin?Mikor bejön a 120mm a szoba falán és a beleid helyett konfettivel tölti meg a szobát amin azt írja add meg magad, annál jobb motivációs írás nem is kell. Miért nem repülőről szórólapoznak?
Egyik oldalon a helyes megadás leírása, a másikon pedig a vazelines tubusé, ha esetleg nem sikerül abszolválni az első pontot
Valóban az, de a videó végén látható négy ukrán Piont valahol az ukrán hadszíntéren filmezték le.Ez valóban ukrán propi videó:
Tiktok BTGElég reklám videónak tűnik