Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vagy most megmutatták a cédulákat, aztán repeszrombolóval lövik a helyet, a csövön úgysem látod mi jön ki.Annyi eszük csak van, hogy időzített gyújtóval a levegőben robbanjon. Vagy nincs.
1, Akkor miért írták alá?minsk kb betartahatlan volt. a ket fuggetlen megyenek veto joga lett volna ukrajna eletebe.
mintha romania vetojogot kapna a fontosabb magyar belpolitikai dontesekbe.
az oroszok igy akartak volna sakkban tartani kijevet, ezt az ukranok nem akartak igy elfogadni.
nem tudom melyik orszag fogadta volna el azt, hogy feladja az onallo politkajat.
persze benne van most, hogy az ukranok elvesztik az allamisagukat.
de ez az o dontesuk volt. megfizetnek most erte, vagy megkuzdenek szemlelet kerdese.
A DNR szóvivője Eduard Baszurin, elmondja mi történt.Ezt a videót egy műértő kielemezné? Nem egészen értem, mi történik … “egyszerű” rajtaütés? @Filter @dudi ?
Van hosszabb verzió is!
Mi számítana külföldi nagyhalnak? Valami hivatásos amerikai tiszt vagy egész csapat? Azoknak szerintem meg van írva otthon a felmondásuk s ha kell megírják, hogy elmondhassák, hogy felmondtak és saját szakálukra mentek Ukrajnába harcolni és semmi közük hozza.Attól tartok, eleven külföldi "nagyhal" nem fog előkerülni. Túl nagy lenne az arcvesztés.
A parttól távolabb nyilván nagyobb biztonságban van egy sérült hajó. Midway-nél a Yorktown-t sem a japán flotta felé vontatták. De ez úgy is csak elmélet.Az 'esemény' után az egész kötelék elkezdett tiplizni a parttól minél távolabb.
Ha baleset történt volna, akkor ez nem lett volna indokolt.
Természetesen így van. De ezt legfeljebb a saját civiljeik hinnék csak el.Mi számítana külföldi nagyhalnak? Valami hivatásos amerikai tiszt vagy egész csapat? Azoknak szerintem meg van írva otthon a felmondásuk s ha kell megírják, hogy elmondhassák, hogy felmondtak és saját szakálukra mentek Ukrajnába harcolni és semmi közük hozza.
Attól tartok, eleven külföldi "nagyhal" nem fog előkerülni. Túl nagy lenne az arcvesztés.
Sok Macival történt szőnyegbombázás mennyire lenne hatásos? Mikor adnák meg magukat egy olyan igazán durva szőnyegbombázás után?
bocs, pontatlan voltam: nem a Moskva SAG, hanem a térségben lévő többi RU hajó.A parttól távolabb nyilván nagyobb biztonságban van egy sérült hajó. Midway-nél a Yorktown-t sem a japán flotta felé vontatták. De ez úgy is csak elmélet.
boki miket mondanak?