T
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azért ez már bírság összeg.️Az RT vagy a SputnikNews anyagainak megosztása mostantól 50 000 eurós bírsággal sújtható. Egy új osztrák törvény értelmében.
Ez a médiára és a civil emberekre egyaránt vonatkozik.
Éljen és virágozzék a megbonthatatlan nyugati "függetlenobijektív" szólásszabadság! Ja, nem!
Hetes cikkej most nem játszik?![]()
A szerb és orosz "testvériség" nem új a nap alatt,viszont gondolom az is megvan akkor hogyan jött létre Koszovó mint önálló entitás,félre ne érts engem nem háborít fel ha angol fegyverek mennek Koszovóba,remélem téged sem ha orosz fegyverek mennek az LNR/DNR kezébe, végül is egyforma dolog ez,csak a térképen van némi távolság.Mintha a szerbek is kaptak volna fegyvereket.
Ingyen.
Kitől is?....
Ja, a Putyintól!
Akkor ugye megvan ki ássa alá Európa biztonságát.
Régóta. Tervezetten. Aljas indokból.
Nekem a hoholozás gyanús volt.Én nem foglaltam állást egyik oldal mellett sem,feltettem egy kérdést amire most írtál választ
Látod ugrottál mint légy a szarra ..kíváncsi voltam ki lesz az első retard aki nem veszi észre a csapdát,és belesétál. (hoholista)
a magadfajta mit szólna egy olyan orosz megoldáshoz amit felvázoltál ?a túlnyomóan orosz ajkú részéből az ukránok költözzenek el,az ukrán többségű területre,akinek ez nem tetszik meneküljön nyugatra,esetleg álljon be az orosz hadseregbe,ha meg mélyebben lakik és netán partizánkodna majd az FSZB levadássza és kezelésbe veszi.
Jó tudom ezt nem veszi be a hohol gyomrod,így ne is válaszolj rá,csak arra szerettem volna rávilágítani,hogy mekkora egy mocsos náci tróger banda van ott Ukrajnában,akik veled hasonlóan kizárólag a kitelepítésben látnak megoldást,mint pl Benes anno vagy Hitler,esetleg Sztálin .. illusztris társaság vagytok,igazi EU érett brigád.
Őszinte részvétemIgazad van, de eppen most ajanlom fel apam magangyujtemenyet az illetekes muzeumi szervezet szamara, ugyhogy nagyon gazos vagyok...mert megerint apam halala es a regmult is...
Nem teljesen ördögtől való a feltételezés. Nem azért vitték el, mert szükségük volt rá, hanem azért, mert Zselének "nincs rá szüksége", és a világnak sem arra, hogy Zselének legyen ilyen. Persze ez csak feltételezés, de ebben a háborúban néhány konkrét ténytől eltekintve minden az!1 hete ezt vetettem fel itt, hogy ezért is volt a kijevi kanyar:
Radioaktív tárgyakat vittek magukkal az oroszok Csernobilból
![]()
Mandiner
mandiner.hu
Koszi, mindenkinek.... Nem akartam kiirni ide, de volt, aki megkapargatott ez ugyben.... Ilyenkor latszik, lehet, nem mindenben ertunk egyet egymassal, de van, kell lenni kozos nevezonek.. Basszus, mi minden magyarok vagyunk... Ne feledjetek, nem szabad, hogy megosszon minket a politika... Lehetek en libsi, te meg akarki mas, nem ellened tevekenykedek....Őszinte részvétem![]()
Persze, hogy nem hiszen az egyik csak védekezésre alkalmas fegyvereket kap, míg a másik meg harckocsikat, tüzérséget.A szerb és orosz "testvériség" nem új a nap alatt,viszont gondolom az is megvan akkor hogyan jött létre Koszovó mint önálló entitás,félre ne érts engem nem háborít fel ha angol fegyverek mennek Koszovóba,remélem téged sem ha orosz fegyverek mennek az LNR/DNR kezébe, végül is egyforma dolog ez,csak a térképen van némi távolság.
Az oroszok mindent visznek ami nincs lebetonozva. Látom ez neked még nem tűnt fel.Nem teljesen ördögtől való a feltételezés. Nem azért vitték el, mert szükségük volt rá, hanem azért, mert Zselének "nincs rá szüksége", és a világnak sem arra, hogy Zselének legyen ilyen. Persze ez csak feltételezés, de ebben a háborúban néhány konkrét ténytől eltekintve minden az!
Már csak másik 3 atomerőműben maradhatott olyan anyag, ami veszélyes lehet.Nem teljesen ördögtől való a feltételezés. Nem azért vitték el, mert szükségük volt rá, hanem azért, mert Zselének "nincs rá szüksége", és a világnak sem arra, hogy Zselének legyen ilyen. Persze ez csak feltételezés, de ebben a háborúban néhány konkrét ténytől eltekintve minden az!
Nem kétségbe vonva, hogy az oroszoknál nincs szólásszabadság, érdemes észrevenni, hogy gyakorlatilag máshol sincs.
Elvben bármit mondhatsz, csak épp:
Tudod: "a tolerancia eléri majd a szintet, ahol az intelligens emberek már nem beszélhetnek, hogy meg ne sértsék az idiótákat". Na, most épp itt vagyunk a dicső nyugaton.
- ha nem jelenik meg a fő médiában, akkor nincs igazi hatása,
- a trendek és a trendeknek tetszeni akaró tőke nagyon erőteljesen befolyásolja mi jelenik meg,
- elképesztő nyomás van a szerzőkön, hogy a fősodornak megfelelően, politikailag korrekten kommunikáljanak
Részvétem...Igazad van, de eppen most ajanlom fel apam magangyujtemenyet az illetekes muzeumi szervezet szamara, ugyhogy nagyon gazos vagyok...mert megerint apam halala es a regmult is...
Szürreális lenne ..Gondolom itt a Tanács 100%-os egyetértése szükséges?
Úgy látom te teljesen beszorultál a saját előítéleteidbe, és onnan önerőből nehéz szabadulni...Az oroszok mindent visznek ami nincs lebetonozva. Látom ez neked még nem tűnt fel.
Az ENSZ nem jó.Segítek csak annyit, hogy elutasította az ENSZ által történő vizsgálatot elfogultságra hivatkozva,és annyit nyilatkoztak, hogy vizsgálják egy nemzetközi vizsgálat lehetőséget.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..