Te hogyan látod, a háborúk (akár a 14-es, akár a mostani) mennyit javítottak az ukrajnai kissebbségek helyzetén?Halihó !
A hoholistáktól kérdezném,elolvasva az utóbbi pár oldal agymenését,hogy magyarázzátok már el Nekem,(bár lehet más is kiváncsi rá itt ) hogy hogyan kellene megoldani az Ukrajnában élő orosz kisebbség helyzetét,úgy hogy ne kelljen nekik tartani a sem retorzióktól,se a benácult buzeránsoktól ?
mennyi esélyt láttok arra,hogy békességben tudnak ezek az emberek a továbbiakban együtt élni a 8 év "termése" után ? illetve Ti milyen megoldást tudnátok javasolni a jelenlegi helyzetre,figyelembe véve az ott élő orosz nemzetiségű lakosságot ? és ha van ilyen ezt miért nem lépték meg a nyomorult ukránok az elmúlt 8 évben ,hogy a jelenlegi helyzet ne álljon elő ?
azt már oldalakon keresztül olvastuk Tőletek,hogy az oroszok minden megoldása szar, az EU meg a NATO sem az ENSZ nem lépett mert hogy ukri belügy ..
na most lehet okoskodni .. várnám a válaszokat.
direkt nem írok neveket kikre gondolok itt a brigádból,de szerintem mindenki magára ismer.
Nekem úgy tűnik a többségnek és a kissebbségeknek is sokkal szarabb lett.