Kèszenlétben a traktor.Segít permetezniANNA NEWS
Российский разведывательно-ударный вертолёт Ка-52 в небе Донбасса. Видео: @Ukr_G_M @anna_newst.me
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kèszenlétben a traktor.Segít permetezniANNA NEWS
Российский разведывательно-ударный вертолёт Ка-52 в небе Донбасса. Видео: @Ukr_G_M @anna_newst.me
Miért adna a nyugat nukit az Ukránoknak eddig sem adott ezután sem fog neki adni.
Az ukránok ha semlegesek lesznek soha nem fognak olyan haderővel rendelkezni amely eséllyel támadhatja meg Oroszországot.
Én nem hiszem,hogy az ukránok elfelejtik az orosz támadást két generáció után, és bizony külföldi fegyverszàllítádokkal jó sokáig fenn lehet tartani egy konfliktust, addig mindenképp míg az egyik vagy mind a két fél bele nem fárad,szetntem jól láthatóan most ez a célja a nyugati fegyverszállításoknak.
Szerintem a robbantás nem opció, mert elég nehéz elképzelni, hogy egy ekkora felszíni egységen ne legyen legalább 1-2 nukleáris fegyver, szinte bármikor. Az 50m nem sok, én azt hittem, hogy jóval mélyebb a tenger arrafelé.Allitolag 50m melyen van, oda nem kell buvarhajo. Kiemelni nem tudjak, minek is azt mar, az uj norveg fregatt is kiemeles utan uszott a bontoba. Fel kell robbantani a viz alatt aztan annyi.
persze hiszen ez a jelenlegi helyzetben az egyetlen normálisan elképzelhető opció az oroszok részéről is,ha ez nincs béke sincs és Ukrajna sincs, labda azon a térfélen pattog .. teljesen mindegy hogy játssza itt a Gyalog Galopp fekete lovagját Zselé,igazából az ő szava a nagyfiúk grundján senkit nem érdekel.Igy volt Ausztria esetében is. Bizonyos, tàmadó fegyverek tiltottak szàmukra a mai napig.
Szerintem a robbantás nem opció, mert elég nehéz elképzelni, hogy egy ekkora felszíni egységen ne legyen legalább 1-2 nukleáris fegyver, szinte bármikor. Az 50m nem sok, én azt hittem, hogy jóval mélyebb a tenger arrafelé.
Hidd el értem, ezért írtam fentebb két lehetőség van, vagy Ukrajna biztosítja pl a saját légterének védelmet vagy azok az országok amelyek biztosítják számára a biztonsági garanciákat.De én erre kevesebb esélyt látok, arra pedig még kevesebbet,hogy az ukránok belemenjenek abba, hogy az oroszok is részt vegyenek az ukrán légtér biztosításában.Nem érted, de nem baj, ha elfogadják Ukrajna semlegességét az oroszok, akkor is kiköthetnek feltételeket, pl közös légtér védelem (nyugati és orosz) hogy garantálva legyen a semlegesség így Ukrajnának nincs szüksége (nem lehet) saját légierőre, az oroszok meg azt raknak bele a tervezetbe amit akarnak.
Én feltételes módban beszéltem erről mint lehetséges opció.
Oké.Dehogy lesz csak akkor szabhatna ilyen feltételeket ha egész Ukrajnát elfoglalja és megszállják erre pedig semmi esély nincs
Nagyon nem nem ugyanaz a kategória egy nukleáris fegyver mint egy M777 löveg.Nem fognak az ukriknak nukleáris fegyvert adni.Miért adna a nyugat bármit most? Na pontosan ugyanazért adná a nukit is ...
Az esély tökmindegy. A lényeg, hogy támadjon.
Miért is? Még azok az ukránok is támogatják Zelenszkijt akik az invázió előtt csak egy színésznek tartották, a "vicces" az az egészben, hogy ezt Zelenszkij Vlagyimir Vlagyimirovics által indított orosz inváziójának "köszönheti".Ha nem lett volna az invázió senki sem emlékezne Zelenszkijre.Egyébként abban biztos lehetsz, hogy nem fogják elfelejteni. Nagy Z -éék a horogkeresztes bandáikkal együtt mennek a történelem szemétdombjára, mint Dolfi bácsiék vagy, mint nálunk a Károlyik, Linder Bélák meg Szálasik ...
De megvédhetné magát.Miért adna a nyugat nukit az Ukránoknak eddig sem adott ezután sem fog neki adni.
Az ukránok ha semlegesek lesznek soha nem fognak olyan haderővel rendelkezni amely eséllyel támadhatja meg Oroszországot.
Akkor az Ukránok nem lesznek semlegesek ez ilyen egyszerű.De megvédhetné magát.
Ezt nem akarja az orosz.
Hisz akkor megint Budapesten 1994-ben érezné magát.
Neki nem érdeke a semleges, önálló Ukrajna.
Putyin nem tesz le birodalmi céljairól.
Negyedszázada a horvátok meg a szerbek háborúztak egymással.Én nem hiszem,hogy az ukránok elfelejtik az orosz támadást két generáció után, és bizony külföldi fegyverszàllítádokkal jó sokáig fenn lehet tartani egy konfliktust, addig mindenképp míg az egyik vagy mind a két fél bele nem fárad,szetntem jól láthatóan most ez a célja a nyugati fegyverszállításoknak.
Szorgalmas vagy!az ukrán fegyveres erők lőszer raktárának és fegyvereinek megsemmisítéseОперация Z: Военкоры Русской Весны
‼️Мощные взрывы: Уничтожение склада боеприпасов и вооружения ВСУ /Ukr_G_M/ @btr80t.me
@btr80
Holnap nem leszek, végre pecaSzorgalmas vagy!
Köszônöm.
Így van, egy sikeresnek tekinthető átneveléshez három generációnyi időre van szükség, hogy az önjáróvá válhasson.Én nem hiszem,hogy az ukránok elfelejtik az orosz támadást két generáció után, és bizony külföldi fegyverszàllítádokkal jó sokáig fenn lehet tartani egy konfliktust, addig mindenképp míg az egyik vagy mind a két fél bele nem fárad,szetntem jól láthatóan most ez a célja a nyugati fegyverszállításoknak.
Eddig is voltak vegyes házasságok, de ne tévesszen meg a felszín a mélyben egyik nép sem felejtette el a közös véres történelmüket, pl amikor a horvátok bejelentették a használt Raffale beszerzését elég komoly felhördülés volt a szerb közvéleményben, hogy Horvátország Szerbia ellen fegyverkezik, és erre válaszolnia kell a szerb kormánynak és ez a szerb átlagemberek szintjén megfogalmazott vélemény volt.Negyedszázada a horvátok meg a szerbek háborúztak egymással.
Se a vallás, se a nyelv nem egyezik meg, bár megértik egymást. De nagyobb a különbség, mint az oroszok és ukránok között.
Történelmi alapokat a háborúhoz a hajánál fogva előrángatott véres Usztasa-Csetnik ellentét adta, annak ellenére, hogy a második világháború után mégis tudtak egymás mellett élni.
Aztán egymásnak estek.
Akkor az volt az általános vélekedés, hogy Zágráb és Belgrád háborúja örökre elválasztotta egymástól a két népet.
Bár az akkori háborújukat nem fűtötték kívülről külföldi hatalmak fegyverszállításokkal (talán emiatt is ért véget hamar az egész), a horvátok nagyon gyorsan a Nyugat felé fordultak, a szerbek meg megmaradtak a Balkán bűnös népének és benyeltek még pár pofont.
Finoman szólva sem volt ideális a helyzet a békülésre a fegyvernyugvás utáni első két évtized.
De mit látunk ma? A horvát-szerb határ mentén egyre több a vegyesházasság, mert “az élet utat tör magának” (a Jurassic Park után szabadon), vagyis alig egy emberöltőt követően a fiatal generációk személyes döntéseibe már inkább az egyéni preferenciák kezdenek dominálni.
Nyilván az idősebbek felől még jön az ellenkezés, de az idő nem ezeknek kedvez.
Bandera mítosza a 2014 után a semmiből előrángatott Amerika-kliens ukrán politikai elit mesterséges önazonossága, de az ukrán lakosság szintjén ez kb annyira releváns, mint negyed százada az Usztasa vs Csetnik ideológia égisze alatt lőni egymást a végóráit élő Jugoszláviában.
Mert a történelem végül mindig túllép ezen.
Ahogy emelkedik a vas ára a tezsvírek szabadtüdős merüléssel is felhozzák darabokban...Amennyiben van benne nuki (ez nem biztos jelen körülmények között), akkor azt 50 méter mélységből kiemelik könnyedén. Amennyiben szeretnének még mást is, akkor azokat is. A többit fel lehetne robbantani, ha akarnák ...
Jól látom ez földieper lenne?Kèszenlétben a traktor.
nukleáris fegyver ügyében ha valaki újként akarna bekerülni a klubba két feltételrendszert különböztetnék megNem fognak az ukriknak nukleáris fegyvert adni.