Szerintem meg ahogy mondtam, pontosan addig fog tartani a háború, míg komolyan vehető fegyverek - olyan ukrán kormány lesz aki ezt el akarja érni - lesz hatalmon maradék Ukrajnában.
Bármennyire is rácsodálkozik most itt sok ember, nem fogják hagyni hogy mellettük az USA egy kígyófészket felfegyverezzen. Majd szépen figyelje meg mindenki, most hogy elkezd csordogálni befelé az PZH2000, M777, meddig fognak ezek megmaradni.
Ha vége lesz a háborúnak, és szállít valaki mondjuk F-15-öt, pont ugyan úgy mint Izrael, fogják magukat az oroszok, és átbasznak egy légicsapást arra a légibázisra ahol vannak az ukrán F-15-ösök. Precedens erre is van. Ennyi.
Felőlem mindenki azt hisz amit akar, egy Izrael nem hagyná ezt. Az oroszok pláne nem fogják, csak ha totálisan térde lesznek kényszerítve. Ukrajnának egy maradék területtel akkor van esélye megtartani az államiságát, ha semleges lesz, és demilitarizált, PONT.
Ha erre nem lesz hajlandó, el lesz pusztítva minden. Oda NATO erő bemegy hogy ezt megakadályozzák, abból III. VH-lesz. Putyin nem az a viccelős fajta, akik mögötte-mellette vannak szintén nem azok, és elég kerek perec elmondták, vörös vonal, nincs hova hátrálniuk, nem alku téma ez innentől tovább.
Nekem tiszta sor.