Ja, ez van írva; de nem vagyok benne biztos, hogy valóban ez is történt. Én még olyat nem nagyon láttam, hogy furgonokkal közelíti meg egyik fél a másikat közelre és az út közepén lesállásozik az erdőn-mezőn ellenségre.
Nem láttam, hogy volt hozzá szöveg, csak az alapján mondtam amit láttam.
Rosszul érted. Az történt, hogy:
1. Orosz rendszámú, fehér szalagos járművek haladtak valahonnan valahova, alacsonyabb intenzitású de nem biztonságos területen (ezért civil járművekkel, de mégis konvojban)
2. Az ukránok beszivárogtak, felállítottak egy lesállást
3. Megállították a konvojt, valószínűleg voltak biztosító járművek amiket erősebb tűz alá vettek, a kisteherautó viszonylag sértetlen
4. Az oroszok rendesen reagáltak, tűzzel lefogták a támadókat ezért el tudták hagyni az autókat (ami ilyenkor indokolt és bevett dolog) és próbálnak elszakadni és bejutni a távolabb látható erdőbe
5. Elszakadás közben az ukránok utánuk mentek (nem olyan közelről volt indítva az a lesállás mint ahonnan a videó indul), már a járművekre felzárkózás közben indul a felvétel (látszik a legelején, hogy a járműátvizsgálást már végeznék középen), a videós biztosít amíg a társai mozognak
Szerintem.