Hmmm... Kicsit elégedetlen vagyok.
"McCaffrey szilánkos sebeket szenvedett az arcán, a fején és a törzsén. Egy betonfal zuhant Greyre, megsérülve a lábán. Mindkét férfi kórházban van."
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hmmm... Kicsit elégedetlen vagyok.
A tálibok elérték a céljaikat a két szuperhatalom pedig nem. Nem szükséges konkrét katonai győzelmet aratni egy háború megnyeréséhez. Vannak gazdasági és politikai szempontok is.Nem verték meg. Túlélték.
Kudrin a 4 billió rubel kifejezést használta ami 4000 mrd rubel..Fordítottad, vagy 4000 mrd? Komoly kérdés, mert nem mindegy.
Biztosan van erre is egy előre legyártott panel, mint az angolszász barátaik jaltai árulására. Mindent meg lehet magyarázni, ha a pillanatnyi érdek úgy kívánja.na de itt nem románokról vagy szlovákokról van szó,hanem rólatok !! a Lengyeleket írtották Volhiniában az ukránok nem a dánokat,hanem titeket lengyeleket.
Korrekt a példa, ezt el tudom fogadni. Viszont ne felejtsd el, h ukrajna elbukása után már minket (lengyel, magyar) fognak darálóba tolni.Nem feledkeztunk meg rola. De ujra csak azt tudom irni, hogy te mit tennel, ha mondjuk romania megtamadna szlovakiat? Szerintem ha lusta lennel, akkor kernel egy kavet es orulnel ket ellenfeled gyengulesenek. Ha meg okos, akkor nekiallnad tamogatni a gyengebbet es majd kesobb nyujtanad be a szamlat neki. (Olyan meg nincs a valosagban, hogy semlegeseg, csak ha te vagy az egyetlen nep az adott bolygon)
még a Telex szerint sem népirtás,pedig az nem a Kreml szócsöve https://telex.hu/ellenorzo/2022/02/25/orosz-ukran-valsag-fasizmus-vlagyimir-putyin-vad-nepirtasNe forgasd k ia szavaimat! Hasonlot sem irtam! "Még szép hogy odavágtak nekik." -igen, az ellensegnek oda kell vagni, de nem nepirtassal!
Pedig Brazília jóban van Oroszországgal (lásd BRICS országok, meg az elnökük pacsizgatott Putyinnal és az Oroszország elleni szankciókhoz sem csatlakoztak).A lőszer kérdés megoldódott, meg az is lehet, hogy a brazil KC-390-k hamarosan Lengyelországban repülnek.
Brazília 300 000 lőszert biztosít a német Gepard számára Ukrajnában..
A német Gepard légvédelmi önjáró egységek lőszerével kapcsolatos probléma mostanra megoldódott.
A German Business Insider kormányzati forrásokra hivatkozva azt írja , Brazília készen áll Ukrajnának 300 ezer lövedéket adni a Gepard számára.
Ez azért volt probléma, mert a német sajtó szerint a Kraus-Maffei Wegmann raktáraiban mindössze 23 000 kagyló volt.
Ennyit a jó pofizásról....Pedig Brazília jóban van Oroszországgal (lásd BRICS országok, meg az elnökük pacsizgatott Putyinnal és az Oroszország elleni szankciókhoz sem csatlakoztak).
Én mindegyiket elítélem, azt is, amikor a francia katonák Maliban erőszakoltak meg gyerekeket, de csak kérdezem, hogy az már nem rémlik, hogy még az ATO idejében a Tornádó nevű ukrán zászlóalj tagjai orosz kisgyerekeket erőszakoltak meg Donbaszban (nem egyet, hanem sokan és sokat) és felvették az okostelefonjukkal?ugyan már hiszen a kommunizmust a mai napig nosztalgiával és vágyakozással tekintik a ruszkik. nézd csak meg mennyi videót látunk ahol szovjet zászlót visznek a keleti horda dicső gyerekgyilkosai (amúgy az milyen már hogy egy ruszki katona konkrétan megerőszakolt egy 8 hónapos csecsemőt és egyik bajtársa se akadályozta meg benne, azért ez színvonal).
Telefon kagyló,esetleg WC kagyló? Miket nem tárolnak ott a raktárakban?A lőszer kérdés megoldódott, meg az is lehet, hogy a brazil KC-390-k hamarosan Lengyelországban repülnek.
Brazília 300 000 lőszert biztosít a német Gepard számára Ukrajnában..
A német Gepard légvédelmi önjáró egységek lőszerével kapcsolatos probléma mostanra megoldódott.
A German Business Insider kormányzati forrásokra hivatkozva azt írja , Brazília készen áll Ukrajnának 300 ezer lövedéket adni a Gepard számára.
Ez azért volt probléma, mert a német sajtó szerint a Kraus-Maffei Wegmann raktáraiban mindössze 23 000 kagyló volt.
nem baj,nem érdekes,nyugodtan arcoskodjatok,majd menekülhettek ide ... megint !! Bennünk van gerinc mi nem felejtjük el az ukránok miatt ,hogy nekünk ki a "testvérnép" ,mi nem verjük magunkat ellenetek,hogy miért avatkoztok/avatkoznátok bele abba amihez egyébként semmi közötök nincs,de ez ilyen w trosce o Ukraińców nie zapomnimy kim jesteśIgen es a szlovakok meg a romanok titeket. Erted mar? Megis orommel venned a szlovakok segitseget egy romania elleni harchoz, nem? Foleg ha meg szlovakia is meggyengulne benne, es utana benyujthatnad neki a szamlat?
Nekem pedig elég lenne ha csak nagy vonalakban leírnád hogy a rakettyákról mit tudsz amit senki más...Alexei Bychkov keress utána, amit én berakok az neked ugy se lesz elég. fel is vette a tetve az egészet szóval ha elég mélyre mész végig is nézheted.
Ukrajnában nem pont ez történt? Ott a civileket bántódás sem érte, ez is igaz? Mert, amennyiben nem, akkor elfogult vagy a ruszkik mellett.
tényleg csak a válasz kedvéért,de amit a tálibok elértek.az egyik esetben az egyik,másik esetben a másik szuperhatalomnak is köszönhetik többek között.A tálibok elérték a céljaikat a két szuperhatalom pedig nem. Nem szükséges konkrét katonai győzelmet aratni egy háború megnyeréséhez. Vannak gazdasági és politikai szempontok is.
Elírás...természetesen lőszerről van szó.Telefon kagyló,esetleg WC kagyló? Miket nem tárolnak ott a raktárakban?