Oke, de kik?Korrekt a példa, ezt el tudom fogadni. Viszont ne felejtsd el, h ukrajna elbukása után már minket (lengyel, magyar) fognak darálóba tolni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Oke, de kik?Korrekt a példa, ezt el tudom fogadni. Viszont ne felejtsd el, h ukrajna elbukása után már minket (lengyel, magyar) fognak darálóba tolni.
Na végre sikerült össze vágniukDolgozik az ukrán tüzérség!
Koszovorol volt szo...még a Telex szerint sem népirtás,pedig az nem a Kreml szócsövehttps://telex.hu/ellenorzo/2022/02/25/orosz-ukran-valsag-fasizmus-vlagyimir-putyin-vad-nepirtas
Uram,ezt a slendrián stílus szokatlan ÖntőlElírás...természetesen lőszerről van szó.
Szép robbantás
Azt hittem a brombergi mészárlásról volt szó.Koszovorol volt szo...
"mi nem verjük magunkat ellenetek," -mi sem, csak a nemet (EU) es orosz propaganda szerint. De hiaba linkeltem mar szazszor mit mondott ez vagy az a lengyel politikus (meg csak hasonlot sem mint amit itt a szajukba adnak az orosz/nemet propagandistak) nem hiszed el, hiaba latod a sajat szemeddel, ha nem akarod. Ez van, az erzelem fontosabb neked mint a tenyek, csinalsz amit akarsz.nem baj,nem érdekes,nyugodtan arcoskodjatok,majd menekülhettek ide ... megint !! Bennünk van gerinc mi nem felejtjük el az ukránok miatt ,hogy nekünk ki a "testvérnép" ,mi nem verjük magunkat ellenetek,hogy miért avatkoztok/avatkoznátok bele abba amihez egyébként semmi közötök nincs,de ez ilyen w trosce o Ukraińców nie zapomnimy kim jesteś
Azok, akiknek érdeke volt szétverni egy formálódó Eu-orosz együttműködést. Azok, akik a 2. Vh után 19 háborút vívtak. Azok, akik ezen a konfliktuson a legnagyobbat szakítanak. Azok, akiknek Lengyelország, Magyarország nem több, mint "safety belt". Végezetül, azok, akik kivonták magukat a Hágai Nemzetközi Bíróság joghatósága alól.Oke, de kik?
Szerinted ezek a lövegek meg fogják állítani az orosz darálást?
A legjobb igyekezet ellenére is előfordul...Uram,ezt a slendrián stílus szokatlan Öntől![]()
Megvan az első kínai cég, ami kivonul az orosz piacról. Meglepő módon drónokat gyárt.
![]()
Megvan az elsÅ kÃnai nagyvállalat, amely felfüggesztette oroszországi működését
Felfüggesztette tevékenységét Oroszországban és Ukrajnában a DJI Technology nevű, kÃnai dróngyártó, ezzel elsÅként szünetelteti oroszországi működését nagyobb kÃnai vállalat az ukrajnai háború kezdete óta â számolt be internetes kiadásában a South China Morning Post...www.portfolio.hu
Talán Szuvorov írta: a szlovákok a nyelvüket a csehektől, területüket a magyaroktól lopták. Ez nem az én véleményem volt (sajnos).nem baj,nem érdekes,nyugodtan arcoskodjatok,majd menekülhettek ide ... megint !! Bennünk van gerinc mi nem felejtjük el az ukránok miatt ,hogy nekünk ki a "testvérnép" ,mi nem verjük magunkat ellenetek,hogy miért avatkoztok/avatkoznátok bele abba amihez egyébként semmi közötök nincs,de ez ilyen w trosce o Ukraińców nie zapomnimy kim jesteś
Nem ezek ahhoz a 90 M777-hez fognak csatlakozni amelyet az USA részben már elküldött Ukrajnába...Szerinted ezek a lövegek meg fogják állítani az orosz darálást?
Én raktam be kb egy napja a hírt, hogy mind Ukrajnában mind Oroszországban felfüggeszti a tevékenységet..És az ukrajnából. Azaz MINDKÉT piacról.
Óriási ferdítés csal az oroszokat kiemelni.
Ha már agitprop, hazudjatok rendesen.
És mit fog ez változtatni a dolgokon? Vontatott lövegekről beszélünk,mire ez a nagy öröm?Nem ezek ahhoz a 90 M777-hez fognak csatlakozni amelyért az USA részben már elküldött Ukrajnába...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..