Nézz már be a belpol topikba, aztán akkor talán megvilágosulsz, legalábbis velem kapcsolatosan.... Ott pont tegnap vagy előtte Ohio-nak és Junge-nak megírtam, hogy 1994 és 2002 között két ciklusban voltam, megyei jogú városban fideszes támogatású bizottsági tag, egyszer "környezetvédelmi- és városfejlesztési", másszor "közbeszerzési" bizottságban. Talán jól ismerem a régi politikát ezen az oldalon. Felajánlották, hogy felépítenek egy dunántúli megyeszékhely polgármesterének, de nem éltem a lehetőséggel, a szakma miatt. Másrészt én OV-t 88 óta ismerem személyesen, míg a családom az Ő családját, kb. 45 éve. Akkor miről beszélsz úgy, hogy azt sem tudod, a vitapartnered kit ismert és kit nem, meg mióta.... Jut eszembe, hogy a kisebb fiam dolgozott fél évet a Batthyányy (állami) vagyonkezelőnél, és azért hagyta ott, mert ugyan heti szinten találkozott Rogán Tonyóval, de a lelkiismeretével (Ő az igazi Kopi 2000) nem fért össze az, amikor felelős emberek 10 milliárdos állami vagyon magánkézbe adásakor át sem olvasták a szerződést, hanem csak annyit kérdeztek, hogy hol kell aláírni az 50 oldalas, 10 példányos szerződéseket... Én nem a magyarok ellen vagyok, hanem a magyarok lelkiismereteként, mert akár hiszed akár nem, több aktív konzervatív politikussal tegeződtem, mint te, akikről egyáltalán hallottál. (Persze, tudom, a csendőrpertu volt közöttünk, de mégis.....)