Javelin intez el orosz BMPt
Orosz pozi hatastalanitva
Orosz tank szalad ra aknara
Orosz pozi hatastalanitva
Orosz tank szalad ra aknara
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lol...az amerikai tipp volt te szerencsétlen!Magatokat szívatjátok meg ha csak az orosz propagandát olvassátok. A miatt hittétek azt hogy Putyin 3 nap után Kijevben zabálhat.
Ukrajna finnlandizálódása megbukott a finnek NATO csatlakozásával. Nincsenek semleges államok Európában.24.hu, hogy Meszike is megnyugodjon!
"A gázszállítás leállítása komoly lépés volt, de ezt az árat meg kell fizetni" | 24.hu
Heino Nyyssönent, a turkui egyetem docensét Finnország esetleges NATO-csatlakozásáról kérdeztük, miután Finnország és Svédország együtt kérte felvételét az atlanti védelmi szövetségbe.24.hu
Részlet:
"
Finnország ugyan kétszer megállította a szovjet inváziót, de mindkét alkalommal elveszítette területének egy részét. Hogyan sikerült a második békeszerződés aláírása után, 1945 és 1990 között viszonylag jó kapcsolatot ápolni a Szovjetunióval?
A kérdése arra utal, hogy az ukránok ellenzik a területek elvesztését. Nem szeretem a gyenge analógiákat, de ez találó lehet. Szerintem a túlélés a legfontosabb, és az akkori békékkel Finnország továbbra is fennmaradt független államként, bár korlátozott szuverenitással. Machiavellista megfogalmazással élve: a finnek a szükségből erényt kovácsoltak, és például minden menekültet – akik a szovjetek által elfoglalt területekről érkeztek – ők maguk telepítették le mindkét békekötés után."
Ausztria, Svájc... De nyomasd csak a marhaságokat. A vicc hogy az ukrán helyzet egyik legjobb elemzője a bécsújhelyi Theresianische Akademie.Ukrajna finnlandizálódása megbukott a finnek NATO csatlakozásával. Nincsenek semleges államok Európában.
Amúgy elszúrtam, csak az alap link volt rossz. Mire rendesen csekkoltam, már kiszaladtam a szerkesztési időből.Már csak a tárolt változaton érhető el a hír...
"A 49 ÉVES SZÉLSŐSÉGES NACIONALISTA NÉZETEIRŐL ISMERTTÉ VÁLT KUCIN HALÁLÁRÓL OLEG TYAHNIBOK, A SZVOBODA PÁRT VEZÉRE SZÁMOLT BE. OLEG KUCIN A PÁRT KÁRPÁTALJAI SZERVEZETÉNEK IS VEZÉRE VOLT."
Bulgáriában /eu nato tag/ meg van a írásmód és a nyelv hogy micsoda?Javasolnám továbbá a latin abc bevezetését és az angol nyelvet mint hivatalosat Ukrajnában. Ha már igazán európai akar lenni az ország.
És akkor a görögökről még nem is beszéltünk...Bulgáriában /eu nato tag/ meg van a írásmód és a nyelv hogy micsoda?
Köszi a választ.
Állandó eposzi jelző. Bizonyos kifejezéseket kötelező használni: full-scale invasion. Unprovoked. Nemzetközi morál és jog. Szabad-világ.Szakmailag.....
Katonailag, katona szemmel nézve kérem az álláspontod a konfliktussal kapcsolatban.
Nincs Putyin, nincs politika....
Szakma...
( Ezt a teljes erejű támadást.....vezesd már le légyszi....)
Természetesen fricskának szántam,,,Ciril és Metod írásmódja marad Ukrajnában is. Az orosz kiadványok, könyvek tiltása viszont milliókat érinthet. Rövidlátó kicsinyes baromság. Az orosz irodalom klasszikusainak semmi közük a mostani háborúhoz. Az utcák átnevezése? Hm...ám legyen...Bulgáriában /eu nato tag/ meg van a írásmód és a nyelv hogy micsoda?
Köszi a választ.
Privát üzeneteknek tűnnek
Haaat baszod, ha te igy is beszelsz, ahogy itt kommentelgeted a berakott dolgaidat… minden nap besirok rajta! Koszi!Orosz katonak lettek az ukran tuzersegi tuz aldozatai
Harkiv megyeben orosz loszerraktar lett a levegobe repitve
Egy orosz BMP es egy BTR lett az ukran Gvozdika aldozata
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan? Erőltesd meg magad semleges államok ügyében Európában. Az idézett részlet másról szólt, de sikerült ennek ürügyén valótlanságot állítani.Ukrajna finnlandizálódása megbukott a finnek NATO csatlakozásával. Nincsenek semleges államok Európában.
Orosz katonak lettek az ukran tuzersegi tuz aldozatai
Ezt kifejtenéd ?NATO 7,65 milliméterest használ, az orosz szabvány meg 7,2, tehát nem lehet beletölteni
Ismerős valaki másnál is ez a kognitív disszonancia, ami miatt dedóba kell lemenni hülyeségeken. Amire reagáltál az az előző két támadásról szólt, te meg azt írtad, hogy elég ciki ha HARMADSZORRA IS SIKERÜL. Tehát szerinted eddig már ötször gazdát cserélt a sziget, tekintve hogy az ukránoké volt, kétszer sikeresen visszafoglalták és most megint az oroszoké?Amire reagáltam, annak a szerzője írta, hogy 2x, nem én.