Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
<blockquote rel="Panzerfaust"><blockquote rel="gacsat">
Putyin sokkal kevésbé h... izé.. szűklátókörű, mint az ide kommentelő fiatalabb nemzedék. Fel tudja mérni:
Oo: 143milió fö, 2000 mrd $/év
NATO:750milió fő,33ezer mrd$/év.
Na, mit gondolsz? Úgy tervezték, ahogy az ukrik gyanították, aztán menet közben át kellett szervezni. 300 kamion, az olyan 6000 t cucc.<blockquote rel="Pocok75">Itt egy videó a kamionokról. Én tanultam logisztikát, de ha így töltöttem meg volna kamionokat ahogy itt vannak akkor igen csak buktam volna a bizonyítványomat! Félig üres kamionok, valamelyikben még egy pótkocsi is benne van, miért kell ezért 300 kamion? vagy nem volt elég segély? Akkor sem értem miért kellett ennyire sokat várni ennyire kevés segéllyel.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tH2y2LacJcA
Kérdésem lenne a repüléshez jobban értőkhöz:
Predatorral le lehet lőni 10 000m magasan szálló gépet?
<blockquote rel="Roni"> http://www.oroszvilag.hu/?t1=magyarorszag_es_a_posztszovjet_terseg&hid=5314
Irán kiváltaná a Gazpromot
Újjáéledhet a Nabucco-projekt?
Na ez már beszédes
Kérdésem lenne a repüléshez jobban értőkhöz:
Predatorral le lehet lőni 10 000m magasan szálló gépet?
Pár éve volt szó ilyesmiről, de a helyzet a kétoldalú érdektelenség volt. Iránban kétszer annyi azeri él, mint Azerbajdzsánban, de eszük ágában sincs csatlakozni. Azerbajdzsánt szintén nem érdekli a dolog."És az is beszédes lenne esetleg, hogy csak úgy Oroszo elkezdené támogatni Nagy-Azerbajdzsán ötletét iráni területekből kiegészülve"
Nem mondasz hülyeséget!
Épp az új orosz légvédelem iránt érdeklődnek .
http://vpk.name/news/115676_azerbaidzhan_proyavil_interes_k_rossiiskomu_zenitnoraketnomu_kompleksu_luchnike.html