@antigonosz !
Baj van, az oroszok saját magukat kezdték el lőni. Te engem napokkal ezelőtt biztosítottál arról, hogy a ruszkik teljesen bevették Vovcsojárivkát. Ezzel szemben Öregtankos úgy fordította a moszkvai tegnap esti jelentést, hogy még tegnap is támadták a várost. Szólni kellett volna nekik, hogy a saját csapataik vannak bent. Vagy csak tényleg valaki lerajzolta az álmait a nagy előrenyomuláson felbuzdulva és te az alapján akartál meggyőzni engem olyan dolgokról, hogy ránézünk a térképre és képtelenség.
Russian army conducting assault action at direction Vovchoyarivka - south outskirts of Lysychansk refinery, - General Staff of Armed Forces of Ukraine says in the morning report . Live Universal Awareness Map Liveuamap is a leading independent global news and information site...
liveuamap.com
Megjegyzem, hogy az ukránok még mindig nem erősítették meg ezt az állítást a reggeli jelentésükben, csupán a harcok tényét. Ráadásul az általuk rajzolt alak is pont ugyan az, amit én reálisnak tartottam, Liszicsanszk-Vovcso-Olajfinomító vonala egész jól tartható, de a finomító nyugatról kerülhető. Kíváncsi vagyok, hogy a héten még párszor "teljesen felszabadítják-e" Vovcsot ilyen-olyan muszka portálok és biztos értesülések szerint.
Nézd! Kim által linkelt térképen is ugyan az van.
Nekem nincs gondom azzal, ha valaki egyik vagy másik oldalnak szurkol. Mintha te lették volna Antigonosz aki régebben itt a portálon arról mesélt, hogy a néphadsereges időben a híradástechnika-rádiózás dologba is kicsit belekóstoltál. Nekem azzal van bajom, ha valaki forráskritika helyett nem megerősített információkról akar meggyőzni, miközben én azt irreálisnak tartom.
Megjegyzem, nekem sem biztos, hogy igazam lesz, mert a vitában azt mondtam, hogy szerintem ezen a hét végéig az ukránoknak tudniuk kell tartaniuk Vovcsojárivkát.