Elképesztő videó látott napvilágot, ilyet még a Call of Dutyban sem látni
Percről percre: Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index pénteki hírösszefoglalója
index.hu
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én szerintem ez így nem frankó. Nem elég nyugatias,egyszóval maradi, nem nyitott... Eleve ezek a vallási dolgok. Szóval az angyalnak egy gigászi fallosszal kellene csapnia, talpig piramisszegecses latexban, szívárványszínű szárnyakkal, szopóálarcban, piros golyóval, mint a meleg igazság harcosa.
Eddig én is csak a ballib-agyhalott zokbiktól hallottam, hogy szláva ukrájíni. Tökéletes agymosottak.Tapasztalataim szerint nem igazán hat az emberekre ez az egybites, ostoba, rasszista démonizálás, amit az usa vezette korcs, homokos nyugat művel.
Legalábbis akivel eddig beszéltem erről a témáról, kollégák, ismerősök, rokonok - számomra meglepő módon- jól tájékozottak.
Tudják, hogy az usa keveri a szart.
Hogy ukrajna egy tetves náci állam... és bár Putyin támadott, ok-okozatként az válasz volt valamire.
Nem rossz a neokon sem,érti akinek van füle a hallásra,de nyugodtan nevezd a nevén a gyereket.És amikor a nagyon érzékeny agymosottak leantiszemitáznak akkor csak annyit kell mondani,hogy te nagyon szereted és tiszteled az asszirokat,akkádokat,babiloniaiakat,hiszen aktivan kivették részüket a mezopotámiai kultura alapjainak lerakásában és fejlesztésében.Tetszik vagy nem, a nagyhatalmi logika nem így működik. A Majdanon McCain szónokolt arról, hogy Ukrajnának el kell tépnie minden szálat Oroszországgal, amerikai neokonok cikkeztek, hogy Ukrajna lesz a faltörő kos, amivel megdöntik az oroszokat. Egy "Anti-Russia" projektnek szánták Ukrajnát, mivel mint Brzezinski lefektette jóval korábban, Oroszország Ukrajna nélkül (értsd ha minden befolyását elveszíti Ukrajna felett) nem lehet nagyhatalom, sőt utána maga Oo. is darabolható előbb vagy utóbb. Nem csinálnak ebből különösebb titkot az atlantisták, most már pláne nem.
Ez a projekt Trumppal megállt, befagyott, de Bidével lehetett látni, hogy teljes erőre fog kapni. Ezért léptek a ruszkik.
Nagyon király a ZaporozsecElképesztő videó látott napvilágot, ilyet még a Call of Dutyban sem látni
Percről percre: Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index pénteki hírösszefoglalójaindex.hu
Honnan van?Egy kis off...
Itt, Magyarországon is zajlik a háború !
Megérkezett a hadművelet folytatáshoz nélkülözhetetlen ruházati felszerelés újabb szállítmánya, amelyet a kis mocsok náciszökevények és a helyi
hohol-imádók bosszantására, illetve azok támogatására vetek be, akik az orosz gőzhenger jótékony hatásának örülni tudnak !
A lőfegyveres, sikeres elnökvadászat szebben néz ki véleményed szerint?Elnök mérgezés nem volt?
Azt ki is csinálta?.....
Erről ennyit....
Igazi Love parade.Azért, amikor a csaj rohan a csuklyás faszik felé, az elég szürreális!
-Iván! Szívem!
-Grísa vagyok!
-Jaj, bocsánat. Iván????
-Itt vagyok drágám!
Hátulról jövő nő:
-Mit akart a Grísától, a férjemtől?
A nőknek csadorban kellett volna odafutniuk az anonimitás érdekében!
Amúgy, szívszorító, csak komikus is egyben. Vajon a hibák miatt jut a végén két nő egy faszira?
Életeim.. pedig milyen jó móka volt menni oroszokat ölni.Fellebbezett a donyecki legfelsőbb bíróságon halálra ítélt marokkói és az egyik brit állampolgár
Forrás: https://kuruc.info/r/4/245651/
Szerintem az ork oroszok több ukrán halottat szedtek össze, mint a honfitársaik..Igazi Love parade.
Nah folytatom bocs, csak ovis kertipartin is reszt kellett vennem.
Polak martaloc fogsagba esett.
Intel Slava Z
⚡A captured mercenary with a Polish passport, who was captured during the fighting in the vicinity of Lisichansk. How many more wounded are there? — Two. — Two wounded? - Yes, and one "dead". Soon he will join death row just like every other captured foreign mercenaryt.me
Amit nem mutogat senki. Ukrajna masik arca, a sikeresen osszeszedett halottak vegso nyughelyre helyezese.
Vajon hanyan oszlanak meg mindenfele, beomlott loveszarkokban, erdokben, szenne egve az ut menten, vagy egyszeruen teljesen elporladva a helyszinen?
Intel Slava Z
⚡Another mass funeral in Ukraine. "War to the last Ukrainian" implies the intensification of such filling of cemeteries.t.me
Ezt részletesebben ki kellene elemezni. Úgy hallottam hogy ilyen "elcsatolást" a szovjet alkotmány szerint a protokoll betartása nélkül Hruvcsov sem hajthatott volna végre önhatalmúan, a KB ülésének összehívása és döntése vagy más hasonló intézkedés nélkül.."A Krím elcsatolásával "
A krím egyszer lett elcsatolva, Hruscsov által
4 másodpercnél a felirat érdekes. Nincs egy olyan nevű "filantróp egyesület"?Új video a Kremenchuki pláza tűzről.
A Monroe-, Truman-, Nixon és a Bush-doktrina fényében ez egy kifejezetten érdekes megállapítás, bár ők a szomszédokon túl nézegettek csak igazán, de akkor sem volt szankció, ha lakodalmas vagy temetési menetet kaptak telibe Hellfire rakétákkal.Tudom, az orosz logikába nem fér bele, hogy ne ők irányítsák a szomszéd államokat.
A helyzet kb az, hogy főleg a hoholoknál, elég necces lesz mikor kiderül a végleges veszteség. Mert irtózatos mennyiségű holttest hever szerteszét. És ezek nem cigizgetnek sajnos...Igazi Love parade.
Nah folytatom bocs, csak ovis kertipartin is reszt kellett vennem.
Polak martaloc fogsagba esett.
Intel Slava Z
⚡A captured mercenary with a Polish passport, who was captured during the fighting in the vicinity of Lisichansk. How many more wounded are there? — Two. — Two wounded? - Yes, and one "dead". Soon he will join death row just like every other captured foreign mercenaryt.me
Amit nem mutogat senki. Ukrajna masik arca, a sikeresen osszeszedett halottak vegso nyughelyre helyezese.
Vajon hanyan oszlanak meg mindenfele, beomlott loveszarkokban, erdokben, szenne egve az ut menten, vagy egyszeruen teljesen elporladva a helyszinen?
Intel Slava Z
⚡Another mass funeral in Ukraine. "War to the last Ukrainian" implies the intensification of such filling of cemeteries.t.me