Lengyelország. Az emberek azt skandálják: „Te lengyel vagy! Usd az ukropot! Itt minden lengyel!
vk.com
VK | VK

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ugye nem hiszed el? Nagyon szánalmas próbálkozás az ukrán propagandisták részéről.vótak mááá ??? az 1 nemtudom mennyire igazolt a 2. hát nemtudom hogy fizikával egyáltalán igazolhatók e a látottak![]()
Súlyos csapás: egy nap alatt három ukrán zászlóaljat roppantottak meg az oroszok - Világgazdaság
A Világgazdaság megbízható, naprakész, objektív információforrás, az üzleti élet befolyásos, mértékadó lapja.www.vg.hu
Volt, pár napja, az index.hu-ról linkelve. Még az ottani közönség 75%-a is arra szavazott, hogy kamu.vótak mááá ??? az 1 nemtudom mennyire igazolt a 2. hát nemtudom hogy fizikával egyáltalán igazolhatók e a látottak![]()
Súlyos csapás: egy nap alatt három ukrán zászlóaljat roppantottak meg az oroszok - Világgazdaság
A Világgazdaság megbízható, naprakész, objektív információforrás, az üzleti élet befolyásos, mértékadó lapja.www.vg.hu
hát egy harciladából vagy miazazizé bármit kinézek (azoktólazelpúsztíthatatlandögöktől bármi kítellik)Ugye nem hiszed el? Nagyon szánalmas próbálkozás az ukrán propagandisták részéről.
Mondtam én olyat, hogy a hoholok győzni fognak?Szimbolizmussal nem lehet győzni.
Ajjaj ennyire be akar vonulni a Putyin 2.0,bár neki már annyi előnye van hogy el leshették mit hogy nem kell csinálni ,terhet vesznek le az orosz haderőről ,agyon vannak szankciózva ők is ,tehát végülis csak nyerhetnek az ügyön ,nekem logikus lépésnek tűnik.Így akkor már 100°% hogy az ukriknak lőnének.Csak ugye a baj csak az hogy egyre több fél venne részt a buliba,ami nem jó ómen.Mert szerintem tök logikátlan lenne ha az ukránok random elkezdenék rakétázni a Fehéroroszokat ,van elég bajuk így is.Lukasenko: az AFU megpróbált katonai létesítményeket támadni Fehéroroszországban, de a légvédelmi erők minden rakétát lelőttek Az eset néhány nappal ezelőtt történt. Lukasenko hozzátette, hogy Fehéroroszország nem akar háborúzni Ukrajnával. t.me/RVvoenkor
Mondtam én olyat, hogy a hoholok győzni fognak?
ez jó kis cuccnak néz ki.
Kiemelném a míves, gravírozott irányzékot :
![]()
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..