[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

tong djagbu

Well-Known Member
2019. november 9.
2 941
19 447
113
FWENLVRaAAALdlK
qaj1nOV.jpeg

Csomagolok és költözöm Donbaszba :D

A hoholoknak is pazarlás volt, de nekik rohadtul kell valami szimbolikus eredmény amit a világba kiálthatnak, miközben a mackó szárazon reszeli a kakilójukat...
@Ooorky https://forum.htka.hu/threads/hirek-ukrajnai-fegyveres-konfliktus.855/post-1244310
ha free lenne a posztolás, zaporozsec haverunk is így tolná. Lehet Ő is keményen rajta van a szereken... ;)
Szemrevaló bárisnyák! Mondjuk nem a háborúban lenne a helyük
 
H

Hummen23

Guest

monster

Well-Known Member
2016. február 21.
2 320
10 818
113
T

Törölt tag 1711

Guest
Ezt is megéltük, Germanistanban a muszlim menekültek az ukrán menekültek ellen uszítanak:
3dDLGdy.png



Lefejezős Julian tolja a szokásosat (anno a "mérsékelt szíriai ellenzék" egyik fő propagandistája volt):
qW0uf84.jpg




Hatalmas bajraktár győzelem, egy üres szigeten szétlőttek egy teherautót:


Most már búzáért is rubellel lehet csak fizetni. Ha kapsz egyáltalán:
 

SenkiFia

Well-Known Member
2022. április 4.
1 440
12 396
113
‼️ Az Orosz Légierő Szu-25-ös támadó repülőgépének harci bevetése

A támadó repülőgépek legénysége rakéta légicsapásokat hajtott végre az AFU katonai létesítményei és felszerelései ellen.

Az Ukrán Fegyveres Erők álcázott, megerősített terepállásait és páncélozott járműveit megsemmisítették.
 
Last edited by a moderator:

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 279
68 292
113
Liszicsanszk:


Az Apta Alaudinov, a Csecsen Köztársaság vezetőjének asszisztense és az LPR népi milíciájának második hadteste parancsnoksága alatt álló egységek az egész városon keresztülmentek, és harccal eljutottak annak központjába.

A szövetséges csapatok más hadosztályai is sikeresen behatoltak a városba a szárnyakról, negyedről negyedre szabadultak fel, összehangolva a cselekvéseket egymás között, és megsemmisítették a bandera támadókat.

A civilek a városban maradtak, az ukrán hódítók nem adtak lehetőséget a város elhagyására.

A felszabadult Liszicsanszk lakói megkönnyebbülten fellélegeztek. Köszönetüket fejezik ki a felszabadítóknak – erről a videóról is készül.

A város életének megalapozásához meg kell győződni arról, hogy a polgári lakosságot nem fenyegesse veszély. A nácik kedvenc taktikája az, hogy csapdákat állítanak fel, akik felrobbanthatják a civileket. Ezért most a város megtisztítása prioritás.
 

SenkiFia

Well-Known Member
2022. április 4.
1 440
12 396
113
‼️ Lukasenko: az AFU megpróbált katonai létesítményeket támadni Fehéroroszországban, de a légvédelmi erők minden rakétát lelőttek Az eset néhány nappal ezelőtt történt. Lukasenko hozzátette, hogy Fehéroroszország nem akar háborúzni Ukrajnával. t.me/RVvoenkor
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 109
82 824
113
Újabb ukrán egység panaszkodik...
A 4080-as katonai egység 43. különálló lövészzászlóaljának ukrán katonája sír a kamerába. Panaszkodnak a tisztjeikre, akik fegyver nélkül küldik őket tűz alá. Sírnak amiatt, hogy a tisztek most dezertőrnek nyilvánították őket, és eltűntként akarják őket nyilvánítani, hogy megvonják a pénzjuttatásukat.

Liszicsanszkból menekülő ukránok
 

ehnaton

Well-Known Member
2013. február 27.
522
2 411
93
‼️ Lukasenko: az AFU megpróbált katonai létesítményeket támadni Fehéroroszországban, de a légvédelmi erők minden rakétát lelőttek Az eset néhány nappal ezelőtt történt. Lukasenko hozzátette, hogy Fehéroroszország nem akar háborúzni Ukrajnával. t.me/RVvoenkor
Ajjaj ennyire be akar vonulni a Putyin 2.0,bár neki már annyi előnye van hogy el leshették mit hogy nem kell csinálni ,terhet vesznek le az orosz haderőről ,agyon vannak szankciózva ők is ,tehát végülis csak nyerhetnek az ügyön ,nekem logikus lépésnek tűnik.Így akkor már 100°% hogy az ukriknak lőnének.Csak ugye a baj csak az hogy egyre több fél venne részt a buliba,ami nem jó ómen.Mert szerintem tök logikátlan lenne ha az ukránok random elkezdenék rakétázni a Fehéroroszokat ,van elég bajuk így is.
 

Filter

Well-Known Member
2021. január 7.
2 593
14 615
113
Mondtam én olyat, hogy a hoholok győzni fognak? :D
ez jó kis cuccnak néz ki.
Kiemelném a míves, gravírozott irányzékot :
sight.jpg

:hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos:

Nem újdonság.
Potom 30 éves felszerelés.
( Igen ez még szovjet fejlesztés a képeken ,videókon.)
Meg is mosolygom a Magyar 60mm-es AKNAVETŐ-ket, ez kb olyasmi mint a BTR IFV.
Akna az 80-tól indul egy hadseregben, alatta gránátvető van.