Tudtommal fel van töltvegázzal, csak ki kell-ene nyitni a csapot...Most lehet én vagyok alul informált, de emlékeim szerint az Északi Áramlat 2 vezetéket el sem indították?!?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tudtommal fel van töltvegázzal, csak ki kell-ene nyitni a csapot...Most lehet én vagyok alul informált, de emlékeim szerint az Északi Áramlat 2 vezetéket el sem indították?!?
‼ Részletek a védelmi minisztériumtól a Vinnyicében lévő Tiszti ház elleni támadásról: ▪️A csapást július 13-án hajtották végre nagy pontosságú rakétákkal. A Garnison Tiszti Házában éppen akkor tartottak egy gyűlést; ▪️ Jelen voltak a külföldi fegyverszállítók is, akik az ukrán fegyveres erők számára egy újabb szállítmány repülőgépek, fegyverek átadásáról és az ukrán légiflotta javításának megszervezéséről tárgyaltak; ▪️ A sztrájk következtében a találkozó résztvevői megsemmisültek.
Операция Z: Военкоры Русской Весны
‼️ Подробности от Минобороны про удар по Дому офицеров в Виннице: ▪️Удар нанесен 14 июля высокоточными ракетами. В тот момент в гарнизонном доме офицеров проходило совещание; ▪️На нем присутствовали иностранные поставщики вооружений, обсуждавшие передачу ВСУ очередной партии самолетов, средств...t.me
❗️Magyarország megtiltotta a földgáz németországi tranzitját, így a Jamal vezeték az egyetlen lehetőség a földgáz Németországba szállítására.
Oroszok Az Igazság Oldalán
❗️Magyarország megtiltotta a földgáz németországi tranzitját, így a Jamal vezeték az egyetlen lehetőség a földgáz Németországba szállítására.t.me
meglátjuk meddig. Szerintem ennek itt vége is lesz.Van ezekben igazság de ettől még kelet Európából Nyugat Európába vándorolnak sokan.Dél Amerikából USA-ba és nem fordítva.
Egykor meg mindenki Rómába vágyott. És ott tényleg mérhetetlenül fejlettebbek voltak a többi nomádokhoz képest.Van ezekben igazság de ettől még kelet Európából Nyugat Európába vándorolnak sokan.Dél Amerikából USA-ba és nem fordítva.
Hát úgy hogy egy népirtón végez agressziót.Egy agresszor hogy lehet az igazság oldalán?
Akkor már a Jamalon sem megy? Na, az akkor mégnagyobb cumi.A gázos témához egy kis visszatekintés:
Újabb gázvezetéket zárt el az orosz energiaóriás
Oroszország elzárja az Európába érkező gázt a Jamal gázvezetéken. A vezeték lengyelországi működtetőjével szemben Moszkva szankciókat vezetett be. Az energiaárak hétről hétre emelkednek, a döntéssel pedig egy újabb utánpótlási vonal szűnt megnovekedes.hu
A németek leállítják az Északi Áramlat 2 gázvezeték elindítását
A német szövetségi kormány azonnali hatállyal felfüggeszti az Északi Áramlat-2 földgázvezeték üzembe helyezésének folyamatát, válaszul arra, hogy Oroszország a nemzetközi jog súlyos megsértésével elismerte a kelet-ukrajnai oroszbarát szakadár területek függetlenségét - jelentette be Olaf Scholz...hvg.hu
Felfüggesztették az üzembehelyezés folyamatát!Most lehet én vagyok alul informált, de emlékeim szerint az Északi Áramlat 2 vezetéket el sem indították?!?
Nem tudom, hogy az angol nyelvű cikket amit belinkeltél erre a hírre vonatkozik, de ha annak megnézed a dátumát (a szallagcím alatt) akkor ez egy idén februárban megjelent cikk.
Kezdődik a Háború?
hmm valóban...akkor most "havonta" adnak ki ilyen felszólításokat?Nem tudom, hogy az angol nyelvű cikket amit belinkeltél erre a hírre vonatkozik, de ha annak megnézed a dátumát (a szallagcím alatt) akkor ez egy idén februárban megjelent cikk.
Napi háromszori étkezés, fürdés hideg meleg vízzel, rendezett szállás, ággyal.Napi hohol mesék:
Embertelen kínzásokat vethet be Moszkva az ukrán foglyokon
Percről percre: Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index pénteki hírösszefoglalójaindex.hu
Akkor már a Jamalon sem megy? Na, az akkor mégnagyobb cumi.
nézd meg a cikkek dátumát, elavult mind kettő. feb és májusAkkor már a Jamalon sem megy? Na, az akkor mégnagyobb cumi.
Nem tudom Mondjuk azt sem tudom, hogy az oroszhírek honnan vette, mert ott nincs link ami behivatkozná a hírt.hmm valóban...akkor most "havonta" adnak ki ilyen felszólításokat?
Nem havonta. Volt még februárban meg van most újra.hmm valóban...akkor most "havonta" adnak ki ilyen felszólításokat?
Az egyik február 22-i cikk, de jól tudtad...Most lehet én vagyok alul informált, de emlékeim szerint az Északi Áramlat 2 vezetéket el sem indították?!?