Ukrán katonai létesítmény megsemmisitése
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nincs is szebb látvány a szétlőtt pro-war amcsi eszközöknél!Szétkap egy m-777 ágyút az MSTA tüzérség 1:32-től
"Dokumentumfilm" a'la Kraken. Jót derültem, de sajnos söröztem közben és az a széndoxid az orrban... Szólhattál volna előre, hogy vicces lesz.Az ukrán Kraken különleges alakulat a luhanszki régió Bilohorivkában hajtott végre műveletet.
Az akció során az ukrán katonák több betolakodót hatástalanítottak, a túlélőket pedig elfogták.
Az orosz inváziós erők felszerelésének több egységét is hatástalanították.
Bilohorivka falu a luhanszki régió Szievierodonyecki körzetének Liszicsanszk közösségéhez tartozik.
A szárazföldi hadművelet megkezdése előtt az ukrán tüzérség csapást mért az orosz katonai személyzet helyszíneire.
Az akció során két orosz katonát fogtak el.
Kraken special forces unit carries out operations in Bilohorivka
The Ukrainian Kraken special forces unit conducted an operation in Bilohorivka, Luhansk Region.mil.in.ua
Mit találsz benne viccesnek? Mert ahogy elnéztem annak a két elfogott orosz katonának az arcát ők veled ellentétben nem nevettek..."Dokumentumfilm" a'la Kraken. Jót derültem, de sajnos söröztem közben és az a széndoxid az orrban... Szólhattál volna előre, hogy vicces lesz.
Hát először még csak a "dok" filmet-ami egy össze- vissza vágott valami, de a válaszod überelte azt is. Nem gondoltam volna, hogy ezt a kamut elhiszed.Mit találsz benne viccesnek? Mert ahogy elnéztem annak a két elfogott orosz katonának az arcát ők veled ellentétben nem nevettek...
A népirtó az népirtó. Ne légy demagóg.Az agresszor mindenképpen agresszor, és ezt nem kell magyarázni. Dolfi is így magyarázta az annexiót. Ne szedj ennyi tudatmódosítót.
Tévedés.Nem "Jeszenszkyn" mulik Európa fagyoskodása.Nógrádinak is illene tudni,hogy ez is csak egy nyomorult báb,mint a fajti elödei(Walzman-PorosJankó,Turcsinov,Jacsenyuk)voltak.Ezek csak eszközök,szócsövek,semmi nem mulik rajtuk.
Indolod már meg légy szíves, hogy szerinted ez miért kamu?Hát először még csak a "dok" filmet-ami egy össze- vissza vágott valami, de a válaszod überelte azt is. Nem gondoltam volna, hogy ezt a kamut elhiszed.