<blockquote rel="boki"><blockquote rel="Kuruc71"><blockquote rel="boki"><blockquote rel="Kuruc71"><blockquote rel="cinikus"><blockquote rel="dudi">Ti tudtok a felkelőknél olyan egységekről akik az ellenség mélységében harcolnak(pl ilyen vagy más nagy prioritású célpontok megsemmisítése a feladatuk)?
A hírek alapján vannak ilyen egységek, bár nem feltétlenül erre a célra vannak kizárólagosan dedikálva, de bizonyosan képesek rá.
@Kuruc71
Tehát, mi a pálya a bizonyítékokkal?
</blockquote>
Mar tegnap linkeltem egy videot az OSZA raketajarol.
</blockquote>
Már elotted kétszer linkeltuk ugyanzt a videot . (ha nem írom oda, nem tudod hogy az Oszahoz rakéta)
Korábban tobbszor volt róla info, kép, video , hogy az onvédelmi erok OSZA-kat zsákmányoltak az ukránoktól.</blockquote>
En is jeleztem korabban antigonosznak hogy mar volt itt linkelve ( forrasmegjeloles )
Amugy honnan veszed hogy nem tudtam mihez valo a raketa ?
Az ukranok tudtommal nem alkalmaznak OSZA-t azon a kornyeken mivel egyaltalan nincs legicelpont es a BUK ok tavolrol elegge lefedik a legteret ha kell. Az OSZA val odamenni kozel ugy hogy celpont sincs egyszeruen kizartnak tartom.
Zsakmany jelentesekben sem szerepelt korabban csak hirtelen megjelent.
Hol mikor zsakmanyoltak a szakadarok ?
</blockquote>
Volt róla a topikban is . Augusztus 8-án a déli katlanba bekereített ukrán egységektol szerezték.
http://russian.rt.com/article/44459
De már korábban is szereztek Oszát. (június-július)</blockquote>
Egyszeruen nem fer a fejembe hogy az ukik miert hurcolasznak a legvedeli raketas egyseguket a frontvonalba mikor nincs is celpont szamukra. !!!
Termeszetesen nincs kizarva a dolog de gyanitom hogy a "zsakmanyoltuk az ukiktol" sokszor az orosz importot fedezi.
De ez is csak egy velemny.
</blockquote>
Kuruc
A katlanban két gépesített ukrán dandár volt. A gépesített dandároknál csapatlégvédelmi rendszerek is vannak. pl. Osza.