Fú azt nem szerettem mert q nagy,nehéz és kevés vele a tapasztalatomÉs a P?
SzóVal: 250 lőszer.
Két tűzgyorsaság lehet: kb 300/perc és kb 2-3000/perc.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Fú azt nem szerettem mert q nagy,nehéz és kevés vele a tapasztalatomÉs a P?
Ha jól emlékszem 2000 vagy 3000 lövés után kuka a sárkány, nem a gépágyú, hanem a sárkány.Fú azt nem szerettem mert q nagy,nehéz és kevés vele a tapasztalatom
SzóVal: 250 lőszer.
Két tűzgyorsaság lehet: kb 300/perc és kb 2-3000/perc.
Ha van itt tankista a fórumon, mondja már el a felvételen látható tevékenység a harckocsival, mennyire szabályszerű ? Az én World of Tanks tapasztalatom ( 33k csata ) alapján, én biztos betettem volna orral a vasat a roncs mögé, tűzkiváltás után meg mihamarabb leléptem volna .... Nekem kicsit hazárdjátéknak tűnt a nyílt országúton közlekedni , hacsak nem propagandafelvétel készítése volt a cél, messze az arcvonal mögött ...
Nem, de ugye volt itt egy Görgey, meg Klapka pl akik reálpolitikusok és jó katonák voltak. Felismerték hogy nincs tovább, és nem harcoltak tovább értelmetlenül....Ja.És Nándorfehérvár eleste után Lajos királynak kezet kellett volna csókolnia a Szultánnak.......
Ezt el kell osztani a csövek számával.Mi-24 -> 1470 lőszer,kb fél perc.
Görgey akkor adta meg magát,mikor semmiféle lehetősége nem maradt a harc folytatására.Ukrajna egyszerűen nem tart ott.Van utánpótlása,van élőerő tartaléka,van szándék és lehetőség a háború folytatására.És van stratégiai lehetőség a háború sikeres (vagy legalábbis sikeresnek elfogadtatható) befejeződésére.Nem, de ugye volt itt egy Görgey, meg Klapka pl akik reálpolitikusok és jó katonák voltak. Felismerték hogy nincs tovább, és nem harcoltak tovább értelmetlenül....
Ezt mikor is mondta Zelenszkij? Csak nem május 24-én,amikor az Azovstalból kipiszkálták a ruszkik a maradék ukránt?Kommunikáció szintjén nem, a valóságban viszont igen.
Rossz vicc az, hogy annyira sem vagy képes, hogy kiguglizd a számokat.
Zelenszkij 125000 km2 beszélt az annektált Krím és a szaki köztársaságok területével együtt.
Donyecki Népköztársaság
7,85 ezer négyzetkilométer
A Luhanszki Népköztársaság területe 8,38 ezer négyzetkilométer
Össz: 16,2 ezer km2
területű volt febr.24-e előtt...
A Krím területe 27.000 km2
Ha ezt összeadod akkor bizony 43000 km2 jön ki ha ezt levonod a 125000km2-l az bizony 82000 km2.
És ha számításba veszed, hogy Ukrajna területe 600.000 km2, akkor bizony látod, hogy február 24-a még Ukrajna területének ötödét sem foglalta el az orosz haderő.
Ennél a ruszki technika sem tud többet.
Igen ez pontosan így van.
Что из себя представляют Донецкая и Луганская народные республики
Подробнее на сайтеwww.kommersant.ru
Hallod, az ukránoknak annyi lehetősége van még stratégiai méretekben a háború sikeres befejezésére, hogy semmi!Görgey akkor adta meg magát,mikor semmiféle lehetősége nem maradt a harc folytatására.Ukrajna egyszerűen nem tart ott.Van utánpótlása,van élőerő tartaléka,van szándék és lehetőség a háború folytatására.És van stratégiai lehetőség a háború sikeres (vagy legalábbis sikeresnek elfogadtatható) befejeződésére.
Annyit irogattok a proxy háborúrol-közben nem számoltok azzal,hogy Ukrajna stratégiai bázisa a Nyugat.HA birják élőerővel,és élőerő van,de főképpen morállal,nyugati stratégiai bázis tovább fogja birni,mint az orosz.Hallod, az ukránoknak annyi lehetősége van még stratégiai méretekben a háború sikeres befejezésére, hogy semmi!
TE komolyan mit nézel, a Cseh2-t ?! Hogy képzeled a sikeres befejezést ukrán részről?! Még jobban szétlövetik az országukat, a 10 millió helyett 15 millió lécel le úgy nyugatra hogy sose megy vissza, a mostani helyett 2x annyi veszteségük lesz katonában, és csak -10.000 km2-t buknak be, valami ilyesmit látsz TE sikernek?!
Komolyan kérdezem! Vagy akkora sikert delirálsz, hogy visszaszerzik a Donbasszt, Krímet?!
Komolyan érdekel, ez én már érzem jobb beszélgetés lesz mint a Kfires hülyeségeid voltak!
Nana, az egyik öcsém nem veletlenul jar ki osztrakba napi 2x100 km-t egy 20 eves Carismaval az A6 helyett, a masik szinten 18 eves Carismaval 2x80km-re a 330 BMW helyett. Mindket nemet diszauto, xarra valok, megmondjak ha kerdezed, nem birnak amit a Carismak. Tobbet xaraxik a ket hetvegi auto mint a Carismak. Kollega testvere szinten osztrakbajar ki mindennap, 580000km korul van a Toyota avensisben.Nem mondom, hogy nincsenek megbízható típusok.
De valamiért mégis az a helyzet ebben az országban is, hogy egy közös van egy avensisben és egy b5 passatban. Semmelyikből sem tudsz fél millió kmes darabot venni. B5 passatból már valójában mind felette volt. Az annyi idős corollák, avensisek meg már a menzán vannak kanál formájában
Motorikusan sem, kasztnira meg pláne.
Eleve árérzekenyek vesznek, kis futásra, akiknek nincs pénze németre. Aurist, jazzt, yarist.. mennek vele évi 5e kmt, de még ilyen hobbihasználat mellett sem érik meg az oldtimer kort. Pár kivétellel a szemétbe megy mind.
Én elhiszem, hogy egy oldshool land cruiserből vagy volt egyszer olyan mentő, ami bírta. De ez nem az a film.
Persze vallási szinten megy. Ez olyan, mint a dízel tulajokkal beszélgetni a foogyasztásról. Pár éve akkor volt a mélysötétség, ha nem azt hazudtad, hogy tiporva 4 litert eszik, akkor az anyádat szídták. Mindenki tudja, hogy baromság.. de hajtják. Na a japán tulajok éppen ilyen mondákból építkeznek.
Azért pár szervíznek dolgoztam már.
De mondom, csak ki kell nyitni a szemed az úton. Ez nem a 30 éves old timer japán autók országa. Ha valaki lát egy ilyen korabeli japánt az szinte különleges pillanat. Azok az ovik menzáján vannak.
Na mindegy.. on:
Nem lehet, hogy a pzhból létezik consumer és industrial változat is? Az export piacos meg hobbicélú felhasználásra készült.
Szóval akkor ma is megdőlt egy wunderwaffe legendàja?
Himarsé meddig fog kitartani és mikor elfelejtik atlantistáink a hinarsot minlesz a következő. Persze az f16 és az m1 vágyakozáson túl.
Én nem ítélem el, gyerekeim is hisznek a mikulásban.