“Tiéd a terep Rózsabimbó öregharcos”antiszemita kozák k*cs*g*k!!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
“Tiéd a terep Rózsabimbó öregharcos”antiszemita kozák k*cs*g*k!!
Most ez komoly ? Ilyen erővel én is mondhatnám vagy bárki más ! Szimpla hírhajhász faszság !mondta Paul Carney törzszászlós
Lehet ez lesz a gyújtópont ! Mint lányos apa hasonló helyzetben semmi más nem érdekelne csak a bűnösök pusztítása !Pont erre gondoltam én is! Dugin eddig sem volt normális, de ha egy apa elveszti a lányát, akkor eszelős bosszút akar majd állni, nem hogy Dugin! Nem lennék most az ukránok helyében!
A sok spec ops támadás orosz területeken is hergeli a lakosságit hogy most már csapjon oda Putyin keményen és ne tököljön már ennyit!
Csakugyan nem szeretem és nem is nézem meg sem az ukrán, sem az orosz halott katonákról készült felvételeket. Kérlek, ne csúsztass, egyik oldal halott katonáiról készült felvételek mutogatásával sem értek egyet, tiszteletlenségnek tartom, harcban estek el.Egyszer valaki nyünyörgött a halott orosz katonák képe miatt....
Ahhoz képest jól el poénkodsz ezen.
Csak nehogy valaki kettős mércézzen...
Vagy következetességért kiáltson.
Eléggé köztudomású hogy az USA többek között azért is állomásoztat katonákat Európában hogy quasi a bukódrót szerepét töltsék be, mivel a szövetségeseinél teljesen valós félelem az hogy egy Berlinre ledobott atomot az USA nem fog megtorolni, viszont ha néhány 10K katonája elhamvad ebben, akkor az már más tészta.Igy gondolom én is. Washington nem fog egyetlen Európai államért sem kockáztatni a hamuvá égést...
Annyit még neki sem ér meg egy bukott ukrán befektetés -se.
Ezért teljesen felesleges egy adott minőségnél és mennyiségnél több fegyvert oda "beáldoznia", mert oroszország a piszkálására "csattanós" választ tud, és fog adni - III. atom Vh következmények nélkül..
Egyértelmű: akinek elfogytak a továbblépéshez vagy akár a fennmaradáshoz szükséges nyersanyagok, földterületek, emberi erőforrások.Erővel nem tudják elvenni Szibériát.Pedig milyen jó lenne sok "közös" cég ...orosz munkások gombokért olcsón minden nyersanyag amig a világ tart.
.Azért soha nem fog megállni az intrika ezért a kincsért.Szóval ki robbant és miért?Egy kérdés még:Kína "etikusabb ,"befektetetés politikát folytat.?Kitől kell jobban félteni a kincses Szibériát.?
Pont erre gondoltam én is! Dugin eddig sem volt normális, de ha egy apa elveszti a lányát, akkor eszelős bosszút akar majd állni, nem hogy Dugin! Nem lennék most az ukránok helyében!
A sok spec ops támadás orosz területeken is hergeli a lakosságit hogy most már csapjon oda Putyin keményen és ne tököljön már ennyit!
Csakugyan nem szeretem és nem is nézem meg sem az ukrán, sem az orosz halott katonákról készült felvételeket. Kérlek, ne csúsztass, egyik oldal halott katonáiról készült felvételek mutogatásával sem értek egyet, tiszteletlenségnek tartom, harcban estek el.
Ezt azért néztem meg, mert annyira képtelen helyzet, hogy az már gyanús. Felébredt bennem a nyomozói ösztön és a pszichológiai kíváncsiság, és utálok vasalni. Ebben botlottam meg a te felfogásod szerint.
Érted már @Catles, hogy miért kellene nukit durrantani az oroszoknak ukrajnában és a nato aspiráns országokat eltörölni a föld színéről?‼️ A brit hadsereget az Oroszország elleni háborúra való felkészülésre szólították fel - The Mirror
A katonáknak és családjaiknak fel kell készülniük az Oroszországgal vívott háborúra - mondta Paul Carney törzszászlós a Mirrornak:
"Mindannyiunknak ellenőriznünk kell, hogy fizikailag készen állunk-e a harcra. Az is fontos, hogy felkészítsük a szeretteinket és a családokat... Arra kérem önöket, hogy ezt már most beszéljék meg velük" - mondta.
Carney hozzátette, hogy Nagy-Britannia hadserege állítólag készen áll "a háborúra és az Oroszországból érkező fenyegetésekkel való szembenézésre".
♂️Figyelemre méltó, hogy a tiszthelyettes közel áll az orosz hadsereg tiszthelyetteséhez, és a Mirror-t többször bírálták és beperelték pontatlan információk közzététele miatt.
--Операция Z: Военкоры Русской Весны
‼️В британской армии призывают готовиться к войне с Россией — The Mirror Солдатам и их семьям стоит подготовиться к войне с Россией, заявил в интервью Mirror уорент-офицер Пол Карни: «Мы все должны проверить, что физически готовы к боям. Еще важно, чтобы мы готовили близких и семьи… Я прошу...t.me
Készülődnek a benszülöttek. Szerintem London meg az UK fog először elpárologni, ha odáig jutunk.
– olvasható a jelentésben.A rendelkezésre álló információk szerint az oroszok augusztus 22. és 25. között lezárják a légtér bizonyos területeit a lipecki, voronyezsi és belgorodi régióban
Nem, nem értem. Mert egy Blikk szintű ponyvamagazinnak egy törzszászlós (!!!!) mond valami keményet (ami amúgy szerintem nem is kemény - nagyjából arról szól hogy fel kell készülni az oroszokkal való összecsapásra -,főleg ha összehasonlítod egy-két prominens orosz nyilatkozatával vagy akár a Te gondolatmeneteddeel) ezért nukit kell bevetni??? Országokat kell szétverni? Szerintem ez agybaj.Érted már @Catles, hogy miért kellene nukit durrantani az oroszoknak ukrajnában és a nato aspiráns országokat eltörölni a föld színéről?
Ez olyan, mint amikor lelövöd az agresszív cigány kutyáját, hogy lássa, van fegyvered és nem félsz használni.
A nyugat ugyanazon a pszichológián fut, mint egy agresszív cigánygaleri. Folyamatosan tolják ki a határaikat, folyamatosan provokálnak, tesztelnek, hogy mutatsz -e gyengeséget valahol, képes vagy -e ellentevékenységre. Ha úgy ítélik meg, hogy nem vagy elég határozott, az összes kannibál rádmegy egyszerre és elpusztítanak.
Az a baj, hogy megint csúsztatsz, én három dolgot soroltam fel, amiért megnéztem ezt a képet, te ebből egyet kiemeltél. Sík Sándortól idézek neked egy kis moralizálást: "Az ember mindig elesik és mindig fölkel. Ilyen az igaz ember élete."Nem, nem a vasalással botlottál.
A következetességgel. Nem most, nem először.
De nem akarok pálcát törni feletted, csupán a figyelmet szeretném felhívni arra, hogy nem könnyű a moralizálás.
Sokkal hitelesebb, ahogy itt irjtak, ha mindkét irányba azonos elvárások fogalmazódnak meg.
Ez az ember valószínűleg nem önkezével vetett véget életének, ha valódi a kép.
Így azt gondolom katonaként halt meg, akkor is ha sajátjai ölték meg.
Nem tudjuk mi az igazság, annyit tudunk, hogy valószínűleg a háborúval összefüggésben halt meg.
Igen, köztudott, hogy arra felé a kecskepásztorok 20k-ért kazalszámra veszik a Javelint a helyi kirakodóvásáron. Másra sincs gondjuk, meg hát ez aprópénz arrafelé.Mostmár az oroszok, és az itt kommentelők se mondhatják, hogy Tadzsikisztánba ez is jó lessz. Minden kecskepásztor felszerelhette magát a helyi piacon Javelinnel és Srtingerrel. a T-90Men kívül minden orosz tank halálcsapda és ócskavas. A Mi-24es is.
Miért van kórházban? Mert látszott hogy ott mászkál a merénylet helyszínén. Lehet hogy idegösszeomlás?Állítólag Dugin kórházban van. Ha ez igaz, akkor nem nagyon fog ő már bosszút állni senkin...