Ma harmadszor írom le hogy minél több olvasó fusson bele a infóba.
Ébredjen a Ukrinform híreivel !
Olekszij Danilov, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács titkára úgy véli, az Oroszország által Ukrajna ellen kirobbantott háború nem ér véget gyorsan, de nem is fog hosszú évekig tartani.
Ezt az LB.ua-nak adott interjújában mondta – írja az Ukrinform.
– Nézze, nagyon óvatos vagyok ezzel kapcsolatban. Azt mondom, hogy egyszer - nehéz háború lesz; kettő - a győzelem a miénk lesz; három – nem lesz gyors győzelem, de biztosan nem évekre-évekre-évekre, ahogy most mondod” – mondta Danilov.
Szerinte Ukrajnának gondoskodnia kell arról, hogy győzelmünk után az oroszoknak egyáltalán ne legyen kedvük, ne legyen "foguk a szájukban valakit megharapni, ne csak minket".
Olvassa el még: az Orosz Föderáció fehéroroszokat toboroz a háborúba, és a területén keresztül küldi őket - Danilov
"És biztosan megtesszük veled, akkor nyugodtabbak leszünk. Nem hiszem, hogy össze kell hasonlítanunk azt, ami Izraellel történik, ott egy kicsit más a helyzet sok folyamat tekintetében” – mondta az NSDC titkára.
Mint arról beszámoltunk, az Orosz Föderáció február 24-én megkezdte az Ukrajna elleni háború új szakaszát - egy teljes körű inváziót. Ukrajna védelmi erői hevesen ellenállnak az orosz megszállóknak.
Ébredjen a Ukrinform híreivel !
Данілов: Не буде швидкої перемоги, але це точно війна не на роки
Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов вважає, що розв'язана росією проти України війна швидко не закінчиться, але й не триватиме багато років. — Укрінформ.
www-ukrinform-ua.translate.goog
Danilov: Nem lesz gyors győzelem, de ez egy olyan háború, ami nem fog évekig tartani
2022. 09. 07. 10:02Olekszij Danilov, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács titkára úgy véli, az Oroszország által Ukrajna ellen kirobbantott háború nem ér véget gyorsan, de nem is fog hosszú évekig tartani.
Ezt az LB.ua-nak adott interjújában mondta – írja az Ukrinform.
– Nézze, nagyon óvatos vagyok ezzel kapcsolatban. Azt mondom, hogy egyszer - nehéz háború lesz; kettő - a győzelem a miénk lesz; három – nem lesz gyors győzelem, de biztosan nem évekre-évekre-évekre, ahogy most mondod” – mondta Danilov.
Szerinte Ukrajnának gondoskodnia kell arról, hogy győzelmünk után az oroszoknak egyáltalán ne legyen kedvük, ne legyen "foguk a szájukban valakit megharapni, ne csak minket".
Olvassa el még: az Orosz Föderáció fehéroroszokat toboroz a háborúba, és a területén keresztül küldi őket - Danilov
"És biztosan megtesszük veled, akkor nyugodtabbak leszünk. Nem hiszem, hogy össze kell hasonlítanunk azt, ami Izraellel történik, ott egy kicsit más a helyzet sok folyamat tekintetében” – mondta az NSDC titkára.
Mint arról beszámoltunk, az Orosz Föderáció február 24-én megkezdte az Ukrajna elleni háború új szakaszát - egy teljes körű inváziót. Ukrajna védelmi erői hevesen ellenállnak az orosz megszállóknak.