Én teljesen össze vagyok zavarodva. Fogalmam sincs mi történik az orosz politikai térben, az orosz hadvezetésben és az ukrán harctereken. Hülyébbnél hülyébb nyilatkozatok az orosz politikai térfélen, az egyik szerint mozgósítani kell, másik szerint nem kell, az egyik szerint háborút kell hirdetni, a másik szerint maradjon ez a hadművelet. Közben fenyegetések szerdára, bejelentve, mint az árleszállítást. Az orosz hadvezetés mintha nem létezne. Igor Sztrelkov írja épp az imént: "(P.S. És Subedei Avatarja biztos? Különben talán a tuva lámák kicsit összezavarodtak és a nagy mongol parancsnok helyett valami ostoba és kapzsi akkori kínai tábornok lelke él miniszterünk testében, aki minden csatát elveszített és - csataterekről való menekülés közben - ló taposta?). Putyin gazdasági fórumokon osztja az igét, mintha most, mikor ég a ház, a szankciók hatása lenne a legfontosabb téma. A harctereken pedig mintha nem lenne ott orosz hadsereg. Szintén Sztrelkov idézi Andrej Morozov becenevén Murzot: "
Ukrajna "jelenlegi" fegyveres erői, csak ne nevess, sikeresen átkeltek a Szeverszkij-Donyecen Belogorovka közelében, az NM LPR 2. hadsereghadtestének oldalára mentve, szemben. a Szeverszk-Artemovszk autópályán, valamint a kubai kozákok és a luganszki tartalékosok szövetséges erőinek hátába, akik még mindig hősiesen védik a Krasznij Liman melletti erdészkunyhót. Éjszaka, a hangokból ítélve, hosszú Hersonban és Slobozhanshchinában töltött szünet után a "Haymarsy" ismét a luhanszki régióban dolgozott.
Izgalmas végjátékába érkezett az RF Fegyveres Erők vezérkara által kifogástalanul megtervezett akció, az ukrán fegyveres erők LPR területére csábítása.
Munkakörnyezet, stresszes."
Én, aki tetőtől talpig orosz párti vagyok, csak nézek ki a fejemből, mit is látok, mi is történik. Aztán lehet, hogy én vagyok vak. De van egy rossz előérzetem: ez egy nagyon profin megtervezett, megszervezett hadműveletek sorozata, amelyet nyilván amerikai stratégák irányításával hoztak össze az ukránok. Szinte minden helyen az ukránok támadnak! Nos várom a szerdát! Ha egyáltalán lesz szerda!