Jah... de sajna Obama asztalán 2011ben már ott volt az Ukrajnai Majdan, és ennek a konfliktusnak váztatos terve..Minszk is tök jó lett volna.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jah... de sajna Obama asztalán 2011ben már ott volt az Ukrajnai Majdan, és ennek a konfliktusnak váztatos terve..Minszk is tök jó lett volna.
Többek között azért mert amikor márciusban kiderült,hogy sorozottak is részt vesznek az orosz hadműveletben Putyin utasításba adta,hogy ezt az állapotot azonnal szüntessék meg és közölte,hogy sorkatonák nem vehetnek részt az ukrajnai orosz hadműveletekben.Persze, bemondta a BBC.
Mitől ne mennének a sorkötelesek?
Itt megtalálod az excel táblát is.Erre hozzál már egy forrást. Nyilván az index cikkekben amiket beszúrtál, bár azok is hazudnak ennél nagyobbakat is.. de ott nem szerepel.
Biztos, hogy növekedni fog a részaránya. Én is most tetetek napelemet a tetőre, kipengettem érte kb. 2 millió forintot, az ár 90%-át. Erre megjött az áramszámlám, ami mindössze 1300 Ft-al több, mint az eddigi. Az üzletkötő hölgy egyébként azt mondta, hogy rengeteg a megrendelés, és 10-ből 9 kifizeti a 90%-ot. A másik opció az 50% előleg. Ennyire szegények az emberek Magyarországon.Erre hozzál már egy forrást. Nyilván az index cikkekben amiket beszúrtál, bár azok is hazudnak ennél nagyobbakat is.. de ott nem szerepel.
Láttál Te már olyan háborút, ahol a lakosságnak van villanya, internete, TV adása, üzemanyaga, kajája, orvosi ellátása, segélyei (ha nem fújták meg útközben).. stb - a frontvonalon is? Ez már önmagában abszurdá teszi a mostani konfliktust...
Itt minden katonai szakértő néha a haját tépi a számára meghatározhatatlan, bolondokházába illő hadi cselekmények miatt.
Ha az orosz beröffenti a hadigépezetét, akkor a civil áldozatokat százezres, milliós tételekben számolhatnád - csak ukrajnában. Ne kívánd, én sem akarom hogy valódi háború legyen e konfliktusból..
Te személyesen ott voltál a bucsai gyilkosságoknál? Akkor hogyan élted túl? Azt már nem is kérdem melyik oldalon álltál.
Láttál már olyan konfliktust, ahol ennyi hulladék, hamisított videó készül?
Itt a módszer, ahogy ezeket "gyártják" , egy f@sza harcirobot teszt videó:
kb 10 éve láttam egy misét, amit a pápa celebrált, és megszentségteleníti az oltárt. Mellé volt vágva az eredeti, hogy lássam hogyan készítették.
Azóta nem hiszek a F.O.S média hírdegenátor (nem fordításában hanem ferdítéseiben) alkotásaiban.
Ha az általad felsorolt dolgok olyan egyértelműek, akkor gondolod hogy nem indult volna már rég eljárás az oroszok ellen? Régen elitélik őket, és még a levegőt is elszakciózták volna már tőlük..
Igen, és az első estben mire célzott? He? (Amúgy már ő is megpróbálta revideálni az írását (igaz eredménytelenül). Tehát benézted...)Nem mondott ellent önmagának. A második eset ugyanis azt jelenti, hogy nem az EU felelős az ellenséges viszonyért Oroszországgal.
#1"Megoldja a problémáit."Sehol nem mondtam ellent önmagamnak. Ha mégis így látod, akkor lehet neked kéne gyógypedagógiai intézményt látogatnod
Beszéljünk novemberben a megùjuló energiaforrásokról mint a gáz alternativâjáról...Erre hozzál már egy forrást. Nyilván az index cikkekben amiket beszúrtál, bár azok is hazudnak ennél nagyobbakat is.. de ott nem szerepel.
Harkov régióba visszatértek a hohol igazságszolgáltatás egyedi módszerei...
A gátrobbantás hatása
Az usa lőszerek elfogynak Ukrajnának, nincs gyors megoldás a hiányra
Az istenért sem szeretnélek felzaklatni, de ez még így sem jó!Köszönöm a visszajelzést! Pontosítok.
"Nem az EU volt ellenséges Oroszországgal".
Van De Lejjebb asszonyság tünde szeme ezt nem látja?Harkov régióba visszatértek a hohol igazságszolgáltatás egyedi módszerei...
A gátrobbantás hatása
Nahát, a gyenge oroszok hirtelen 30 országra jelentenek közvetlen veszélyt, atomfegyverek nélkül, és 40 éves felszereléssel. Ki gondolta volna, pár napja, hogy beküldték 35.000 embert lőszer nélkül a maci barlangjába.Stoltenberg felszólította a NATO-országokat, hogy gyorsítsák fel a fegyvergyártást
2022. szeptember 15., 22:13 - Közhírszolgálat - OSN
Jens Stoltenberg NATO - főtitkár a CNN-nek adott interjújában felszólította a szövetség országait a hadiipar felélesztésére a fegyvergyártás felgyorsítása érdekében. A REGNUM számolt be róla.
A főtitkár kifejtette: egy ilyen intézkedésre azért van szükség, hogy az Ukrajnába irányuló fegyverszállítások miatt lecsökkent készleteket pótolják .
„A probléma, amelyet most meg kell oldanunk, annak a támogatásnak a következményei, amelyet [a kijevi rezsimnek] nyújtottunk, és amelyet a tartalékainkból vettünk el. Mára csökkentek, ami azt jelenti, hogy gyorsabban kell helyreállítani őket” – idézte Stoltenberget a hírügynökség.
Korábban a Public News Service arról számolt be, hogy Richard Shirreff brit tábornok szerint a NATO nincs készen a legrosszabb ukrajnai fejleményekre. Biztos abban, hogy a szövetség még nem harcolhat Oroszországgal.
„Az eszkaláció kockázatainak kezelése érdekében a NATO-nak fel kell készülnie a legrosszabb forgatókönyvre, de ez még nem így van. A legrosszabb forgatókönyv alatt azt értem, hogy a NATO háborúban áll Oroszországgal” – mondta a hadsereg.
Столтенберг призвал страны НАТО ускорить производство вооружения
Столтенберг призвал страны НАТО ускорить производство вооруженияwww.osnmedia.ru
Mint írtam régebben, Obama asztalán 2011-ben ott volt a Majdankodás, és a mostani konfliktus váztatos terve (Wikileaks)Okoska, arra nem gondoltál, hogy talán azért, mert az USA már akkor tudta, hogy mit fog tenni?
1 évig mondogatom neked, hogy vegyél szigetüzemben működő napelemet, mert ki fog dőlni a villanypózna a házad előtt, majd ha odamegyek és jól kidöntöm, akkor ugye én vagyok a szakértő, és mennyire igazam volt.