Szerintem meg éppen ez a probléma, hogy nem veszik komolyan. Hiába mondogatják az oroszok, hogy nem viccelnek. És nem, ez rohadtul nem a polgároknak szól, mivel a polgároknak SEMMI beleszólása nincs ebben a nagy demokráciában semmibe.Putyin fenyegetéseit az atomfegyverrel szerintem nem kell komolyan venni,mivel az legfőképpen ahogy eddig is elsősorban az Ukrajnát támogató nyugati nagyhatalmak polgárainak szól, hátha az atommal való fenyegetőzéssel elbizonytalanítja őket, és ezen országok polgárai majd nyomást gyakorolnak a kormányaikra Ukrajna támogatásának a felfüggesztése érdekében.
Ami pedig a népszavazásokat illeti az szerintem minden értelemben egy rossz vicc,ebből is tisztán látszik,hogy az orosz vezetés kétségbeesetten kapkod, már az invázió első napján ebbe a topikba leírtam,hogy ezzel az ukrán invázióval Putyin hazárdírozik, vagy nagyot nyer vele vagy sokat veszít, mimdenki döntse el saját maga melyik verzió jött be eddig Putyinnak.
Konrkétan kopasz solc bácsi meg is mondta pár hónapja, hogy egyáltalán nem érdekli mit akar/gondol a nép, az lesz amit ő akar.
Na, és így működik a többi politikus is.
A népszavazást sem értem, hogy miért vicc szerinted. Bőven orosz lakta területek szeretnének Oo-hoz csatlakozni. Erre csinálnak egy népszavazást. Nektek ez sem tetszik. Ha nem lenne népszavazás, akkor meg az lenne a bajotok.
A nyugatiak már előre borítékolták, hogy nem fogják elismerni a népszvazás eredménylét, pláne nem ismerik el az átrajzolt területeket orosznak.
Én nemtudom, hogy ti, nyugatlibsik hogy gondolkodtok, de valami nagyon nem jól van összerakva ott fent a központban (agyatokban). Még mindig szánalmasak ezek az írásaid/írásaitok.
Rohadtul fordítva ültök a lovon, avagy még mindig szembe pisáltok a széllel, avagy szembe mentek az autópályán..