Wilson, én nem darabról beszéltem, ne ments az irhádat. Csak belementem a játékodba, ami abból áll, hogy úgy védekezel, hogy ferdítesz. De részletesen leírtam miért képes ez a gyár többek között egy másik nehéz gépgyártóval karöltve akár az 1000 db-os mennyiséget is legyártani.Igen ebben igazad van de én a kis mennyiség alatt azt értettem, hogy gerimaster évi 500-1000 darabos mennyiséget vízionált, az a ténylegesen legyártott darabszámoktól nagyon messze van, főleg úgy, hogy ezek jó része nem új gyártású T-90M volt hanem T-90M-re átépített T-90-s volt.
Ezek az üzemek, mind önállóan nem túl régen 2011-2018 világrekordokat állítottak fel a gyártási kapacitásukból.
Nem aprócska hobbiüzemekről beszélünk.
Tényleg nem érted a logikádat, hogy ha 120.000 vagontengelyt és 18.000 vagont képes egy gyár egy év alatt
elkészíteni, mellette közel 2000 tankot felújítani 3-4 év alatt. Ugyanezen idő alatt évi 100-150 újat is átad, és még új típusok fejlesztésén is dolgozik, hogy neked miért nem esik le a hogy van elég kapacitása?
Az Uralvagonzavod önmagában nem gyárt high-tech alkatrészeket, csak egy óriási nehéz gépgyártó vállalat. A motorgyártó üzeme is az.
Bűvésztrükkökkel próbálod néha az embereket elvarázsolni.
A tények:
1.) Az egész üzem univerzálisan használható harckocsi gyártása, 25 hangárból jelenleg 5-ben van ilyen tevékenység.
2.) Továbbra sem a gyártáson van hangsúly hanem javításon, és újraüzembehelyezésen, valamint modernizáláson.
3.) Gondolom, nem is akarnak jelenleg a méregdrága T90M-el bíbelődni, mikor tele a padlás használható anyagokkal, ráadásul rohadt drága az elfekvő állományhoz képest.
4.) A gyár közben mást is csinál, tehát egyértelműen nem hadiállapotnak megfelelő üzemben van.