Ugyanmán, ugyan...A ti oldalatokról sosem érkezik magyarázat, nincsenek linkek, kimutatások stb, csak az agitprop. Most is ez a helyzet, feltettem egy kérdést, és jön az agitprop válasz.
De most itt a lehetőség. Vázold fel kérlek, hogy a 40 éve szétszankciózott Iránnak mivel van több lehetősége egy high-technek egyáltalán nem nevezhető drón technológia létrehozására. De ha annyira akarod, nevezd high-technek, a kérdésen ez sem változtat. Mi az technológiai lehetőség ami Iránnak megvan, de az összeomlás szélén táncoló oroszoknak nincs?
Milyen mi oldalunk ?
Szélsőséges vagy baszod, mint egy al-kaidás terrorista. Csak ti vagytok meg "mink" ?
Csak mert komolytalannak tartom a ti Russian Today, + Oroszok az igazság oldalán linkbajnokságotok, mán' én vagyok az ellenség ügynöke maga ? XD
Hányszor volt ide beírva, belinkelve eltérő gazdasági elemzés, amit ignoráltatok ?
Az a helyzet, hogy benne vagytok nyakig putyin seggében, utáljátok mindazt ami nem azt képviseli amit az ő rendszere, és itt a -nem véketlenül lekorlátozott- fórumon egymást felszopkodva ábrándozgattok.
A valóság meg szembejön...XD
Ti meg akkor megsértődtök hogy röhögünk a meglepődéseiteken, amikor kibújik a szög a zsákból.
Nem vitatkozni, vitázni akarsz te koma, a szó valós értelmében, hanem csak "helyretenni" a "másik oldalt" aki mindenki, aki veled nem ért egyet.
Az elején megpróbáltak itt többen, de jó nektek ez is ami itt van.
Azután meg mostanában sokat csodálkoztok.
Én meg sokat röhögök.
Már a kérdésedre adott "megfelelő" válaszokat is nagyon várom az itteni "szakemberektől", csak közben többet soha nem iszom kávét,mert még megfulladok itt sokak nagy örömére...XD