A-Z-ig üzenem, minden oroszpárti fórumozónak (Auréltól, Emberen keresztül Ursuláig, "Z" betűs nem jut az eszembe), hogy akik képesek elhinni az alább leírtakat "Ember" fórumtárs tollából, azok nézessenek magukba....mert totálisan torz képük van a világról... Főleg arról, amiben vélhetően valóságos személyként élnek...
"...A különbség most pusztán annyi, hogy a zsidók helyett az orosz emberek dehumanizálása és az orosz kultúra eltörlése zajlik. Tudvalevő, hogy a náci propaganda még 1945 márciusában is a végső győzelemről tudósított, tehát amíg a fegyver-ipari komplexum által hatalomban tartott Zelenszkijt el nem zavarja a nép, addig a realitásokat abszolút nélkülöző híradásokat olvashatunk ebből a forrásból...."
"....Putyin ezzel szemben stabil, és koherens, a saját logikája szerint a beszédéből is láthatóan azonosul a mondandójával. Bárki mutasson nekem egy hasonlóan átfogó beszédet a nyugati oldaltól, mert én még nem láttam. Biden, von der Leyen, Scholz, Truss és a kis atlantista országok vezetői egyértelműen a fasorban nincsenek politikai víziót illetően. Az ő esélyük, hogy egész egyszerűen a legtöbb ember egy fél órát sem szán az orosz álláspont megismerésére, és beveszi, hogy Putyin egy zavarodott diktátor...."
Imádott Putyinotok és a nyugat-európai i vezetők között van azért annyi (tudom, ez nektek csak egy hangyányi) különbség, hogy EU-s vezetők nem szokták emberek százezreit megölni, megsebesíteni és földönfutóvá tenni. Most is kitudja hány millió ukrán menekültet fogadott be az EU, akik a háború elől menekültek. Imádott Putyinotok lelkén, ha lenne neki, már biztosan több, mint százezer ember élete szárad, csak a legutolsó fél é alatt.... De én a Ti imádottatokat megvetem, embertelen szocio- és pszihopata embernek látom. És vele együtt azokról is megvan a véleményem, csak nem írom le, mert kitiltanának, akik ennyi ocsmányság után, mindennap itt is rendszeresen tapsolnak neki... Nem tudom mit szólnátok akkor, ha beköszönne az udvarotokba is egy 152-es "tavaris"-i malac????
De, most se maradjunk filmek nélkül...
Herszonnál hadizsákmány lett ebből is. Ezután már a ruszkik seggét TOS-sa…