ANNA News:
"Nem szeretek előrejelző lenni. Ahogy már írtam, a legnehezebb időszak jött el az élen. És ez csak nehezebb lesz. Részleges mozgósítás, tartalékképzés van, de most nem lehet őket harcba hozni, fel kell őket készíteni, fel kell öltöztetni, tanítani kell őket. A fronton ezt megértik és elviselik, ahol nem tudnak kiállni a rendelkezésre álló erőkkel, ott visszavonulnak. Vissza kell adnunk a területeinket. Az NVO-zóna válságának ellentámadásokkal kell véget érnie. Nehéz a helyzet mind északon, a Kremennaja-Szvatovo régióban, mind délen. Délen a jelentések alapján kritikus a helyzet. Miközben embereket és területet veszítünk."
Война нашими глазами. Фронтовое информационное агентство ANNA NEWS Реклама и сотрудничество @AN_Contact «Горячая линия» помощи: @topanna_bot @anna_news
t.me
Ahogy többször leírtam, a késlekedés többszörösen megbosszúlja magát. Ki a felelős az elkésett mozgósításért? Én Shoigut meneszteném. Egy a kérdés számomra, hogy mikor? Minden parancsnokot nem szabad egyszerre meneszteni. A vezérkari főnök is hibás. Egy mozgósítási kísérletet már szimulálniuk kellett volna még a tavasszal, hogy kiderüljenek a rendszer hibái. Egy 30 éve nem kipróbált rendszernek sok elavult eleme lehet.
Nem értek a katonasághoz, de az is egy rendszer, s mint ilyen, vannak közös működési jellemzői más típusú rendszerekkel.
A másik: egy világrend megváltoztatásához nem elég egy ország küzdelme, még ha az a Föld legnagyobb országa is. Egy ilyen feladatot sikeresen teljesíteni nem lehet szövetségesek nélkül. De nem látom ezeket a szövetségeseket! Ha vannak is, egyelőre valamiért nem lépnek elő a láthatósági mezőbe.
Én személy szerint nem szeretem a nagy szavakat, a fölösleges beszédet. Oroszország részéről sok a beszéd, kevés a tett. És van egy példabeszéd: jön a farkas. Ismeritek!