Az irónia az I betűnél van.Béláim gondolkodjunk! Ukrajna hány nap volt? Gondolod, hogy a NATO nem vágná pofán az oroszokat?

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az irónia az I betűnél van.Béláim gondolkodjunk! Ukrajna hány nap volt? Gondolod, hogy a NATO nem vágná pofán az oroszokat?
Hogy miből gondoljuk?Azt tudom, de még mindig nem értem a cikket...
Valóban!Gyenge oroszok:
Ez amit látsz pont az ami Putyin célja a nukleáris fegyverekkel való fenyegetőzéssel a nyugati kormányok szavazóinak az elbizonytalanítása, a recept egyszerű Putyin benyögi az atomfegyverekkel való fenyegetőzést, a parancsára pl beröffentik az orosz atom vonatot Oroszország nyugati határszélére küldik az Indexhez hasonló nyugati médiák pedig azonnal ugranak a témára , mivel nagyon jó kattintásvadász cikkeket lehet belőle írni jó kis hatásvadász címekkel , amelyen pl a Józsi bácsik meg a Terka nénik jól kitudják szörnyülködni magukat , ehhez a hatáshoz még hozzátesz pár idióta nyugati kormány aki pl jódtablettákat oszt a lakosságának.Azt tudom, de még mindig nem értem a cikket...
Svájc lőszereket se adott a légvédelmi gepárdhoz, ők se a kaprok kedvencei.Svájc megtagadta Oroszország befagyasztott eszközeinek Ukrajnának történő átadását
"A svájci kormány számára a vagyon elkobzása kizárólag az államhoz való tartozás vagy a szankciós listán való részvétel és Ukrajna helyreállítására való felhasználása alapján jelenleg nem lehetséges Ukrajna támogatása" - közölte a svájci gazdasági minisztérium.
Dudi azt mondta, hogy az oroszok este képtelenek műveletek végzésére, így a videók hamisakRemélem a hohol-hívőknek is leesett, hogy Oroszországról és az ukrán betolakodókról beszéltem !
Az orosz tüzérség (jó zene mellett) éjszakai látásnál kiszedi az ukri tankot
Ka-52 vs. kapor hk.
Csapás az ukrikra Zaporozhye régióban ...
Tippre szmercs, ha jól számolom 12 robbanás volt.Az utolsó mi volt?
Hát, nekem nem jött át. Így már vicces.A képen hugyos józsi bácsi (biden) fiacskájának a pofázmánya látható.
2030-ban Ukmicsoda?![]()
A MIR fizetési rendszert meg fosa(usa) nyomásra blokkolta pár török bank.Törökország aláássa az Oroszország elleni nyugati szankciórendszert !
Az európaiak orra előtt egy NATO-tagország "nagy lyukat" ver a Nyugat szankciórendszerén. Ez pedig Törökország – írja a Der Spiegel.
2022 februárja és júliusa között az Oroszországba irányuló török export összességében 42%-kal nőtt.
Augusztusban pedig – a tavalyi adatokhoz képest – akár 87%-kal is.
A kereskedelem volumenének növekedése annak is köszönhető, hogy sok európai vállalat Törökországot "raktárként és hídként" kezdte használni árui további oroszországi értékesítéséhez.
Ezenkívül Ankara aktívan vásárol orosz olajat, és már megduplázta a fekete arany behozatalának volumenét.
Brüsszelben egyelőre nyugodtan figyelik Törökország „kettős játékát”.
Úgy vélik, hogy a két ország közötti kereskedelem volumene nem olyan jelentős, hogy befolyásolja a szankciórendszert. Washington azonban már fenyegető leveleket ír, figyelmeztetve a török vállalatokat, hogy másodlagos amerikai büntetések célpontjaivá válhatnak, ha továbbra is megsértik a meglévő szankciókat. De Ankarában ezt a demarche-t „értelmetlennek” tartják.
nagy játékosok a törökök,szépen kihasználják a helyzetet a saját javukra .. olyan ez mint az isztambuli bazárban az alkudozás ! Aki többet ígér az kapja ..![]()
Róma 12:20 Sőt, „ha ellenséged éhezik, adj neki enni, és ha szomjazik, adj neki inni! Mert ez olyan, mintha izzó parazsat tennél a fejére.” Péld 25:21-22„Óriási gesztus ez a magyar államtól, az orvosképzés nagyon költséges, a Semmelweis Egyetemen félévente a 9100 dollárt is eléri”
![]()
âBevállaltuk, végignyomtukâ â errÅl miért nem Ãr a német sajtó? - Mandiner
âNagyon megható volt, tele volt az ötszázas nagyelÅadó megszeppent, megilletÅdött, kétségbeesett hallgatókkalâ â mondta lapunknak Alpár Alán, a Semmelweis Egyetem rektorhelyettese. Az intézmény munkatársainak köszönhetÅen több, mint 120 reményvesztett diák kapott újabb esélyt.mandiner.hu
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..