Azt tudom, de még mindig nem értem a cikket...
Ez amit látsz pont az ami Putyin célja a nukleáris fegyverekkel való fenyegetőzéssel a nyugati kormányok szavazóinak az elbizonytalanítása, a recept egyszerű Putyin benyögi az atomfegyverekkel való fenyegetőzést, a parancsára pl beröffentik az orosz atom vonatot Oroszország nyugati határszélére küldik az Indexhez hasonló nyugati médiák pedig azonnal ugranak a témára , mivel nagyon jó kattintásvadász cikkeket lehet belőle írni jó kis hatásvadász címekkel , amelyen pl a Józsi bácsik meg a Terka nénik jól kitudják szörnyülködni magukat , ehhez a hatáshoz még hozzátesz pár idióta nyugati kormány aki pl jódtablettákat oszt a lakosságának.
Csak egy pl erre a közvetlen környezetemből múlt szombaton délelőtt bementem a debreceni nagy piacra és ahogy ott bámészkodom hallom, hogy pár nyugdíjas a szokásos megbeszélését tartja , azt mondja az egyik "jól értesült" a másiknak...
-"Na hallod Putyin most már biztos ledobja ránk az atomot...
-Há már miért dobná ránk? Jött a kérdés
-Nem láttad a Hírtévébe is bemondták, hogy Putyin nem blöfföl az atommal és az a szakértő a TV-ben az Spotle is azt mondta, hogy több tízezer atomja van Putyinnak és tényleg nem viccel, úgyhogy vettem jó pár kiló lisztet meg cukrot meg pár liter étolajat , hogy ha Putyin ránk dobja az atomot akkor legyen otthon"
Sajnos mivel mennem kellett ennek az érdekfeszítő beszélgetésnek a többi részét már nem halottam , de azóta is eszembe jut, hogy ha Debrecent közvetlen atomcsapás éri vajon milyen védelmet adhat pár kiló liszt és cukor valamint pár liter étolaj...
.
De a viccet félretéve a fenti példa is bizonyítja, hogy mindig lesz termékeny táptalaj a nyugati társadalmakban az ilyen Putyin féle atomfegyverrel történő fenyegetéses információs hadviselésnek.
Más..
Már "megérte" bevonulni....
Szahalinban mozgósítottak családjai fejenként 5 kg halat kapnak majd.
16:22 2022. október 4.
A szahalini lakosok hozzátartozóit, akiket a vészhelyzeti intézkedési terv tervezetében való részvételre mozgósítottak, nemcsak gazdaságilag és lelkileg, hanem halakkal is támogatták. Mihail Suvalov, az Egységes Oroszország Párt Regionális Végrehajtó Bizottságának vezetője a mai tájékoztatón elmondta, hogy a mozgósított szahalini és kuril-szigeteki lakosok családjainak segítséget nyújtanak.
- Az akció most a következő. A szahalini régió kormánya tehát megállapodott a halászokkal, és mintegy 9 tonna frissen fagyasztott halat osztottak ki a szahalini régió számára. Ez a lepényhal, a sima lepényhal és a lazac. A közeljövőben pedig önkénteseink, mintegy 180 ember az egész Szahalin területről, személyenként 5-6 kilogrammot visznek a mozgósított lakosok családjainak. Ahogy Vlagyimir Nyikolajevics mondta, ez egy projekt, ez egy akció, mint a támogató intézkedések egyike, amely nem kimerítő felsorolása azoknak a dolgoknak, amelyeket a párt tesz. És hamarosan a családok halat kapnak" - mondta Shuvalov.
Mindez a Megfizethető halak projekt részeként történik, amelyet a régióban már több éve hajtanak végre.
Родственников сахалинцев, мобилизованных для участия в СВО, решили поддержать не только экономически и социально-психологически...
iasakh.com