Látom azóta bannoltak, de a rágalomra hadd reagáljak annyit, hogy ez a "Putyin elvakult követői" duma egy hamis frázis. Még
@boki sem Putyin elvakult követői, sőt még az anti-atlantista tagok sem azok, ez egy elég aljas módszer arra, hogy megpróbálja ellehetetleníteni a párbeszédet.
A döntéshozatali mátrix egészen biztosan bonyolultabb mint ami nekünk lejön a médiából, ez nem azt jelenti hogy P. jó döntéseket hoz, de amikor nagyon ostobának tűnik egy döntés akkor azért ott lehet, hogy mi nem tudunk valamiről.
Ismét csak azt tudom mondani, hogy teljesen más médiakörnyezetben vagyunk, a vezetés nem biztos, hogy olyan pocsék mint amilyennek tűnik, sőt inkább az oroszokra eddig nem igazán jellemző módon azt látom, hogy az élőerő veszteség minimalizálásáért bármit beáldoznak, legyen az technika vagy terület. Az igazi számokat persze nem tudhatjuk. Ha rosszindulatú lennék azt mondanám elég sokba kerül az államnak a hősi halottak után a családot illető járadék.
Gyönyörűen látszik, hogy azonnal teljes erővel reagál a média a neki nem tetsző véleményre. Csórikám még meg is ilyed amikor csőrmester belefojtja a szót.
Az "agitprop" a világ 2. hadseregéről inkább olyan mint a pulyka ami felfújja magát, hogy nagyobbnak látszódjon, kb minden ország ezt teszi amely fenyegetve érzi magát, ezt nem agitpropnak hívják. Abban egyetértek, hogy az orosz rezsim alapjáraton nem ismeri el az ukránt mint önálló nemzet, és ez elég kontraproduktív tud lenni, az orosz imperializmusra mindig is jellemző volt a saját magnemzet kiválasztottságtudata és kultúrfölénytudata. Erőt kell mutatni ahhoz, hogy az átlag orosz megbecsüljön.
Valóban annak is örülne, és valljuk be azért erre még esélye is van. Nekem mindegy ki "kényszeríti" ki a békét, de lássuk már be, hogy nagyobb esély van erre így, mint arra, hogy az oroszok kimenekülnek.
Mai nap többek írásában is megjelent ez a moszkovita. Nem tudom kire célzol, de azért nem hinném hogy 1-2 tagnál többen élnének Oroszországban vagy lennének függőségi viszonyban az orosz rezsimmel. Téged sem brüsszelitáz le senki, légyszíves ne csépeld el a fogalmakat ilyen üres rágalmakkal, nem először kérem.
Na ez a lényeg. Afganisztán jut eszembe ami konkrétan 2000 mrd dodójába került a NATO adófizetőknek NULLA társadalmi vagy politikai haszonnal 20 év elteltével. Ez kizárólag a fegyveripar érdeke, és semmi köze ukrajna megsegítéséhez.
Mintha Peszkov nyilatkozta volna, de javítson ki aki mashogy tudja, hogy a behívottak nem a frontra mennek, hanem egyéb egységeket váltanak le, és azok a már szolgálatban levő hivatásosok mennek a frontra.
Lásd fentebb, vékony metszetét látjuk a folyamatoknak, eddig bejött az óvatosság, Belaruszban, Kazahsztánban, Szíriában, Ukrajna és Örményország billeg de a végén derül ki
Mint már mondtam még boki sem elvakult Putyin követő, hagyjátok már légyszives ezt a primitív leegyszerűsítést. Vagy mutass rá konkrétan akkor miből következtetsz erre. Még egy medvén lovaglós képet sem tett be senki, és szerintem putyinon bögréje sincs senkinek. Na jó, hűtőmágnes az lehet.