Ezek egymást fogják lelőniNa, ahogy mondtam, mar aktivalva vannak a nyugdijas vadaszok, lasd a kepet
https://t.me/oroszokazigazsagoldalan/33484
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezek egymást fogják lelőniNa, ahogy mondtam, mar aktivalva vannak a nyugdijas vadaszok, lasd a kepet
https://t.me/oroszokazigazsagoldalan/33484
ez már az Orosz-Kína tengely?India, és a többi mikor csatlakozik???Egyszerűen már tarthatatlanná vált az orosz drónok miatt a helyzet a propagandaosztályon. Hát ha a harctéren nem is, de legalább az agitpropban vissza kellett vágni.
Hát ha ezt így tervezték, akkor böktek még egy kést az EUba... pedig gondolom így tervezték, elhúzzák a mézesmadzagot. Ez volt a csapda.
Gondolom az a barátsg jele volt, amikor kitúrták őket a már kész ausztrál tengeralattjáró-beszerzésből. Ezek a hülye franciák még meg sincsenek szállva, mint a németek, mégsem képesek a sarkukra állni."Amerika ellenségének lenni veszélyes, a baratjának végzetes"
Emmanuel Macron meglepően keményen üzent Amerikának - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Azok számára mérvadó, akik most szerzik be a novemberi szükségleteiket. A gáztárolók viszonylag magasnak mondható telítettsége, pedig eleve egy korlátot képez.
5.-e óta újra szállítanak gázt az olaszoknak.
A Gazprom újra szállít gázt Olaszországba Ausztrián keresztül
A patthelyzetet egy 20 millió eurós kaució oldotta fel, amit az olasz Eni helyezett letétbe a Gazprom helyett.hu.euronews.com
Ezt mégis honnan veszi?
Soha nem volt még ilyen drága a gáz ebben az időszakban (október), mint jelenleg.
2012 októbere és 2020 januárja között 9-30 eurós sávban mozgott a gáz ára a holland TTF tőzsdén. Az átlagára ~20 euró környékén van ebben az időintervallumban.
Fals reményekbe ringatja magát, mikor arról beszél, hogy a 130-as ár az milyen jó már, sőt, meg se kottyan az eu-nak ez a ~6,5x-es ár. Az eu külker mérlege egyre csúnyább, miközben az euró gyengül:EU Natural Gas TTF - Price - Chart - Historical Data - News
TTF Gas increased 11.26 EUR/MWh or 34.80% since the beginning of 2024, according to trading on a contract for difference (CFD) that tracks the benchmark market for this commodity. EU Natural Gas TTF - values, historical data, forecasts and news - updated on October of 2024.tradingeconomics.com
Arról se tessék elfeledkezni, mikor tőzsdei árakat néz, hogy ezek mindig csak pillanatképek. Az árak azért is mehetnek lejjebb, mert korábban sokkal nagyobb tételeket vásároltak (nagyobb fogyasztást valószínűsítettek), s most éppen próbálják eladni a novemberi leszállítású gázukat néhányan. Ezt támasztja alá az is, hogy ekkora az olló a novemberi és a decemberi ár között.Gigantikus külkereskedelmi hiány alakult ki az eurózónában
Augusztusban tovább nőtt, rekordszintre emelkedett az euróövezet külkereskedelmi mérleghiánya az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat pénteki közlése szerint.www.portfolio.hu
A gáz ára ugyanúgy képes hihetetlen magasságokat elérni ismét a jövőben.
Tavaly ekkortájt az ára egyébként ~90 euró volt. 2020-ban és 2019-ben ~15 euró.
Már ketten betették ide előtted. (Én mondjuk Tőled láttam először az orosz haderő topicban)Mivel korlátoza van az ukrán topik, így elveszti frisseségét,rugalmasságát és aktualitását...
Mindenki az ukrán topikra fókuszál, mást nagyon nem is olvasnak egy másik topikból egy aktuális szomorú hír.:
Errol van mar video is!!!
Kijev új drónjai Moszkvát is támadhatják
Percről percre: Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index hétfői hírösszefoglalójaindex.hu
A Jamal már május óta áll.Azaz most mérvadó. Pont.
Igen újra szállítanak. Miután kb egy vállrándítás volt a reakció arra, hogy nem. Ugyanilyen vállrándítás volt amikor felrobbantották a vezetéket. Elképesztő.
Az oktoberi árat jól jellemzi, hogy úgy ennyi a gáz úgy esik, hogy aug-szeptemberben még ment a jamal. És így is szeptben 7%ra esett Oroszo részesedése az EUban. Tálcán adják át a részesedésüket a prémium piacon. 30-40év bevételét bukják el.
A külkert nem tudom minek hoztad ide az millió egy dologtól függ. A gáz nagyon csak egy tényező. Jelenleg a fő húzótényező a kínai gazdaság ami még hivatalosan is 3% körül növekszik. Az gyanúsan 0%. Egy kínai recesszió messze sokkal döntőbb mint az, hogy 130eur a gáz.
Az biztos, hogy akik Oroszonak kiszolgáltzatták magukat élén Német és MOal azok kegyetlenűl megszívták. Éles lecke lesz ez tankönyvekben szereplő.
btw két hónapja még nem azt kukurikoltad hogy megfagy europa?
Mármint az iráni drónokat?Látván az Orosz drónokat,lehet a nyugati fegyverszállítmányok sem jönnek majd olyan zökkenőmentesen,mostantól?
Látván az Orosz drónokat,lehet a nyugati fegyverszállítmányok sem jönnek majd olyan zökkenőmentesen,mostantól?
Én mondjuk már Boki ottani postja előtt beraktam ide, de mindegyMár ketten betették ide előtted. (Én mondjuk Tőled láttam először az orosz haderő topicban)
Amúgy az itt levők egy jó részének szerintem nincs is ingerenciája más topicokban szétnézni, jó itt nekik birkózgatni. Szóval szerintem nem a speckós szabályok miatt nem "friss" a topic.