Megsemmisült Antonovszkij-híd – új felvételek (FOTO, VIDEÓ)
‼️ Кадры со взорванного Антоновского моста в Херсоне, по которому выходили наши войска Временный мост из барж также получил сильные повреждения. t.me/RVvoenkor
t.me
Az orosz védelmi minisztérium hivatalosan bejelentette az Orosz Fegyveres Erők csapatainak a Dnyeper jobb partjáról történő kivonásának befejezését: az utolsó felszerelés és személyzet hajnali 5 órakor fejezte be az átszállítást.
Alexander Sladkov katonai tudósító szerint több mint
20 ezer személyi állományt és
3,5 ezer felszerelést vontak ki.
Вылавливаем интересную нам тему в море сырой информации. Связь: @rybar_feedback_bot Закрытый канал: @rybar_plus_bot Сотрудничество: @XIII_thirteenth Сайт: rybar.ru VK: vk.com/rybar_force RuTube: rutube.ru/u/rybar X: x.com/rybar_force
t.me
Én fotelharcos vagyok, vagy inkább az sem! Kérik így nézni az általam leírtakat!
Ha a Dnyeper jobb partján volt 20 000 katona vagy több, mennyi lehetett a bal parton. Azért valami komoly oka lehetett a terület elhagyásának, és ez nem az emberhiány.
Továbbra is az a véleményem, hogy, amíg nem zárják le Ukrajna nyugati részét, illetve a Románia felőli csatornákat, nem fogják tudni legyőzni az ukrán+zsoldos haderőt. A Nyugat mindent belead, pénzt, paripát, fegyvert, számára ez létkérdés. És nem fog spórolni az ukrán haderővel, amint eddig is láttuk.
Az orosz politikai vezetésnek döntenie kellene arról, mit képes beáldozni ezért a háborúért? Szerintem, teljesen mindegy Ukrajna jogilag NATO-tag-e vagy sem, ha de facto a NATO mögötte áll, lélegeztető gépen tartja. Ha sorban feladja Oroszország az elfoglalt területeket, az atomrakéták így is, úgy is reagálási időn belül lesznek Moszkvától és Pétervártól.
Biden nyilatkozata nem teszi valószínűvé számomra egy háttéralku megszületését, bár nyilatkozni akármit lehet. Én egy percig nem bíznék a Nugat ígéreteiben. Azzal, hogy belengették Oroszország feldarabolásának lehetőségét, tulajdonképpen saját magukat árulták el: mennyire is fontos számukra a területi integritás "szent elve". De ez már a jugoszláv esetben is kiderült.
Nem látom konzekvensnek az orosz vezetést. Mindig mindent késve lépnek meg, pedig Arany János is megmondta:
"Hajt az idő gyorsan – rendes útján eljár – Ha felűlünk felvesz, ha maradunk, nem vár; Változik a világ: gyengül, ami erős És erős lesz, ami gyenge volt azelőtt."
Megcsinálták a népszavazásokat, most már másodszor teszik ki a lakosságot a megtorlásnak. Ennek én nem sok értelmét látom most, mert az orosz területek megtámadása okán mondott fenyegetések, nekem úgy tűnik, üres szavak maradnak.
Biztos van a serpenyőben még sok minden, én ennyit látok. Ti mit láttok?
Kérném a gúnyolódókat, indulataikat itt kiélőket, ők ne válaszoljanak! Én nem kívánom a hüllőagyból meg a limbikus rendszerből fakadó verbális agresszióját senkinek kezelni. Csak a neocortexszel élők gondolatai érdekelnek!