Suttyó seggfejek.
/És még mielőtt: gondolom Te/Ti is örülnétek ha ok nélkül a teljesen civil cuccaid, tulajdonod, munkaeszközöd
szétbarmolnák. /
ezt egy másik kommentedhez küldeném átnézésre,főleg ami az 1900-as évektől benne van ..
erre a részére reflektálnék :
"úgy látszik nem tanult történelmet... ilyen hepciáskodással soha nem jutott senki, semmire
Britanniával szemben, sőt! Leginkább az ellenkezőjét érték el."
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_the_United_Kingdom
(azért valljuk be hogy atomütőerőben az oroszok bármikor lenulláznák a briteket úgy hogy maximum Stonehenge maradna állva a szigeten)
ehhez a kommenthez pedig annyit fűznék hozzá,hogy többszöri megtekintésre sem látni tisztán ebből a távolságból,hogy mire is lőttek igazából,háború esetén meg csak addig civil egy jármű/épület/bármi,amíg azt nem katonák használják,ez meg megint nem derül ki a videóból !
viszont az,hogy 2 ATGM-et is ellőttek vagy azt feltételezi,hogy katonai célpont volt, vagy azt hogy kurva jól állnak az oroszok ATGM-ből ha célbalövésre eltapsolnak hirtelen pár ezer dollár értékű cuccot !
@waterloo köszönöm az invitálást,de véleményem szerint erre való a fórum,hogy az ember a gondolatait megossza a többiekkel pro és kontra, a kulturálatlan "beugatás" még nem azt jelenti,hogy a véleményem egyezik/nem egyezik a másik emberével,hiszen ez csak szimplán nézetkülönbség ,amivel addig semmi probléma nincs amíg a másik nem akarja rám erőltetni az övét,tehát egy normális mederben folyó érveléses vitának szerintem itt van a helye a topicban,nem igazán látom értelmét "bemenekülni" a privát üzenet szegmensébe,azt meg jó lenne ha mindenki megpróbálná elfogadni,hogy nem feltétlenül kell ugyanazt gondolnunk erről a témáról (sem) ,és attól mert a másik másként gondolja,még nem kell elhajtani állandóan a bánatba,hiszen mindenki a saját meglátásának megfelelően szeretné ha a dolgok alakulnának, a stílus pedig maga az ember .. szóval ezt rövidre is zárhatjuk.
(most ez egyébként nem vonatkozik az ilyen cirkuszi bohócokra mint pl Zaporozsec,mert pl ő érvelni egyáltalán nem szokott,gondolom nem is tud,mivel abból a szellemi (kiapadt) kútfőből dolgozik amivel a Teremtő megáldotta,/tegyük hozzá igen szűkmarkúan/,vagy nem vagyok vevő pl a Kopi-féle köpködők (pedig saját állítása szerint intelligens,bár ezt rajta kívül még más nem mondta .. az embert viszont már gyerek korában megtanítják arra hogy nem köpködünk ! ) véleményére sem,nyilván nem véletlenül találom meg őket rendszeresen,de hát megdolgoztak érte
ellenben (lehet rossz aspektusban ragadom ki a szavaidat) szerinted ha rosszul látom mert azt írtad,homlokegyenest mást gondolsz ..
,mi okozta azt hogy végül mégis csak fel kellett adniuk Szoledárt az ukránoknak túlnyerték magukat és rendesek vagy mi ?
nem tudom hány fő volt pl erre az egy városra koncentrálva ukrán részről,de Szurovikin kinevezése óta arról szóltak a hírek,hogy brutális tüzérségi
csapásokat mértek a front szinte minden szakaszán az ukrán állásokra,nagyon nehéz a helyzetük az ukránoknak a fronton,és magasak a veszteségeik (ezt az oroszok állították többnyire),de felkerültek ukrán katonák által publikált mobiltelefonos videók is ahol pont erre panaszkodtak,ehhez jön még hozzá az oroszok előre haladása,hogy elfoglalnak falvakat, városokat (mint pl pont Szoledar is volt) ami megint nem megy úgy ,hogy az ukránok veszítenek kevesebb embert mint az oroszok,vagy szerinted az a reális,hogy sokkal több az oroszt megölnek az ukránok mégis a ruszkik vannak térnyerésben ?
elég érdekes lenne ..
@Ooorky
"Oroszországban lecsukták az egyik NGO propagandistát ukrán álhírek terjesztéséért és puccspíkérlet szervezéséért."
a szeméthalmot elnézve most már értem hogy nyomták Wilsonék 0-24-ben, "kár" érte kiváló ügynök volt
@Ursula
"Az Orosz Föderáció felbomlása sokkal kevésbé veszélyes, mintha a bűnözők uralják"
én pl az USA-t is megnézném darabokban ha már bűnözőkről beszélünk .