Régóta mondom, hogy valaki akadályozza, pontosabban szabotálja az orosz hadsereg eredményes működését. Rossz parancsokkal, félretájékoztatással, logisztika akadályozásával és minden mással ami az eredményes működést blokkolja. Szerintem Putyin és körei beépített nyugati űgynökök. Így véreztetik ki Oo.-ot (egyébként a levél is tesz erre utalást). Ha nem Putyin lenne, akkor már kinyomozta volna a felelősöket és elintézte volna, de nem ez történik, hanem tovább működik a szabotázs. Lehet mondani, hogy féltékenységből nem ad a hadsereg a Wagnernek lőszert, de ilyen körülmények között ennek nem lenne helye. Ha a hadsereg úgy érzi, hogy jobb a Wagner, akkor szedje össze magát és bizonyítson, ne szabotáljon. Azonban az látható, hogy összesem szedi magát, de a Wagnert sem engedik harcolni.
A felső vezetés árulásnak egyértelmű jele, hogy nem az első alkalom, hogy amikor megindul egy eredményes előretörés akkor valamilyen módon leállítják azt (vagy paranccsal vagy logisztika akadályozásával). Szóval ha napokon belül ez a kérdés nem oldódik meg, akkor egyértelmű, hogy a felső vezetés nyugatot segíti Oo. ellenében. Egyébként nagyon valószín, hogy így van, mert különben akkora atomkészlet mellett mint ami van az orosznak, nem merték volna nyíltan piszkálni. Így azonban, hogy az emberük csücsül a gombon, nekimentek nyíltan Oo-nak. Szóval, nagy valószínűséggel nincs itt semmi Putyin féle mesterterv, hanem Oo. szép lassú kivéreztetése. Ilyen körülmények között, mind a hadsereg, mind pedig a lakosság kedveszegett lesz.
Lehet propaganda hír is. De még ha ez az igazság is kíváncsi lennék a másik oldal véleményére is. Lehet egészen más kép alakulna ki.
Mondjuk valamilyen úton el kell számolni a felvett hadianyaggal, hogy ne egy 3. Világbeli országnál kössön ki..
Én is jobban szerettem felénk az egyik kis bankot, mert ismertem mindenkit és csal besétáltam, mondtam, hogy adják a pénzt és adták.
Nekem is jobban tetszett, mint most egy masik fiókban ahol személyik elő kell vennem.. hallatlan.
Mondjuk én is panaszkodtam spanoknak, hogy hova jutottunk. Pedig így rendben van a folyamat.
Szóval ha a színtiszta igazság is ez, akkor is túl kevés részletet ismerünk, hogy véleményt tudjunk alkotni.
Nem hogy a felsővezetés árulását vízionálni.

IL RUSSO
A significant grouping of Ukrainian troops is concentrated in the immediate vicinity of the Belarusian-Ukrainian section of the border, the Belarusian Defense Ministry said