Ne pocsekold az idod, energiad ukranokra(meg oroszokra se).Én már rettenetesen sokat gondolkodtam azon, hogy honnan a tökömből veszik az ukránok az orosz veszteségek számait.
Ott is vannak melléfogások, de szerintem az ő jelentéseik sokkal inkább életszerűek.
Ez a szam arra kell hogy a nyugatot tovabbra is lehessen fejni. Nyilvan nyugaton is tudjak a hozzaertok hogy ez faszsag de ugy van vele a politikai elit hogy a tomegek lof@szt se ertenek a hadviseleshez igy barmit el lehet adni nekik es amig az ukran-orosz szamok jol mutatnak addig lesz tamogatas(az 1:7-hez is milyen jol mutat peldaul). Lehet ez a rendszer mar automatizalt es van valami gepuk ami a napi nyertes szamokat sorsolja.
2021-ben a GDP per capita naluk 5000 USD volt(ez Afrika, nem Europa). Mara nincs mar nagyon se GDP, a capita ami meg termelne mar kulfoldon van. Az egesz ukran kommunikacio a nyugat fejeserol szol, nem a valosagrol.
Olvass inkabb horoszkopot, a valosaghoz annak se lesz semmi koze de legalabb jot nevetsz rajta.