Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én nem látok ukránt, csak azt a szőke hölgyet, na azon meg is ragadt a szemem
Ingyen se kéne. Még ebből a kis országból is fogyunk kifele.<blockquote rel="pela3">Amúgy csak én látom úgy,hogy Ukrajna kezd szétszakadni?
Szerintem erre páran rá fognak erősíteni... aztán remélem,beigazolódik,mert én Kárpátalját mindig várom vissza a többi testvérével együtt.
Remélem nem mi leszünk a hülyék.
Én felvidéken születtem, itt élek, itt van családom, talán picit jobban átérzem és a hétköznapok tapasztalataiból meritve jobban el tudom képzelni milyen lehet a szitu kárpátalján...nap mint nap, függetlenül a jelenlegi ukrajnai helyzettől.
Akinek én és a gyerekem nem kellek, és a hozzám hasonlók szerte a kárpát-medencében annak ellenére hogy lassan 100 éve kitartunk a gyülölködő tekintetek közt, idegen és gyakorlatilag ellenséges környezetben...az már megbocsásson de elmehet a p.csába!!!
Nem a "nagy magyar melldöngetésen" és "mindent visszán" múlik a dolog, de azért egyesek mennyire...zombik, az azért számomra hihetetlen. Nem értem ilyen "ember" egyáltalán hogyan tud épitő jelleggel hozzászólni a fórum MO-ot érintő témáihoz...
Emlitettem tegnap vagy tegnapelott hogy eszak korea valoszinu lepni fog egy ujabb koponyegforgatas fele hogy az egyre rovidulo kinai porazt ujra oroszra cserelje.
itt a friss hir. 20 evnyi targyalas utan hirtelen megallapodtak.
http://index.hu/gazdasag/2014/03/19/hatalmas_adossagot_engedtek_el_az_oroszok/
Nem hiszem hogy barmi mas allna az eset mogott mint hogy az oroszok eros befolyast akarnak kiepiteni ( es gyorsan ) eszak koreaban hogy ezzel is geppuskazhassak a nyugatot ( bar itt inkabb kelet ).
Ez azt is jelenti hogy eszak korea meg batrabban es agresszivabban fog fellepni amihez moszkva politikai gazdasagi es valszeg ha kell katonai segitseget fog adni.
Hideghaboru 2.
Ne hidd, hogy mindenki ilyen mentalitású. ...
...
...Szóval respekt a határon túliaknak, remélhetőleg a magyar külügynek is megjön az esze hamarosan és nem a kijevi hatalmat fogja óvni, félteni, hanem a kárpátaljai magyarokat.
Ingyen se kéne. Még ebből a kis országból is fogyunk kifele.<blockquote rel="gacsat"><blockquote rel="pela3">Amúgy csak én látom úgy,hogy Ukrajna kezd szétszakadni?
Szerintem erre páran rá fognak erősíteni... aztán remélem,beigazolódik,mert én Kárpátalját mindig várom vissza a többi testvérével együtt.
Remélem nem mi leszünk a hülyék.