" Oroszország magát világhatalomkét pozicionálja, holott 5-6000 atomtölteten kívül semmilye nincs ehhez a pozícióhoz ,hisz sem a gazdasági, sem a hagyományos katonai ereje nem teszi azzá. Azt kell látni, hogyha nem lenne 6000 atomtöltete, akkor Oroszország egy futottak még ország lenne az USA, Kína, EU, Japán stb mögött kullogva."Félreérted. Nem jó nekünk, ha az ukránok nyernek. Az jó nekünk, ha az oroszok vesztenek. Oroszország magát világhatalomkét pozicionálja, holott 5-6000 atomtölteten kívül semmilye nincs ehhez a pozícióhoz ,hisz sem a gazdasági, sem a hagyományos katonai ereje nem teszi azzá. Azt kell látni, hogyha nem lenne 6000 atomtöltete, akkor Oroszország egy futottak még ország lenne az USA, Kína, EU, Japán stb mögött kullogva.
Oroszország a világgazdságban csupán egy nyersanyagexportőr ami nem baj, csak tudnia kéne, hogy hanyas a kabát.
Te ezt komolyan gondolod? Akkor van baj a toronyban, nem kicsi, hanem nagy, ahogy mondani szokták. Picit utánanézhetnél, hogy milyen tudományos eredményeik voltak, vannak. Ja, hogy a média másképpen közöl dolgokat, az más, akkor az biztosan úgy is van. Nem vitás, hogy az erőltetett nyugati média túlerő győz. Tudod az a bizonyos "objektív" tájékoztatás. Annak idején egy évet Kijevben voltam műszaki egyetemen cserediákként. Soha nem bántam meg. Nem voltam megbízható családból, hogy nyugati vagy moszkvai egyetemre mehessek, az én kategóriám max. ez volt. Sok minden átértékelődött akkor is és most is másképpen nézem a dolgokat, mert azért az alatt az év alatt, ha nem is teljesen szabadon, de hozzájutottam infókhoz (szláv anyanyelvvel szinte tökéletesen kommunikáltam) és korlátozottan de utazgathattunk. Én Kijevtől a Dnyeszteren lecsorogtam Odeszáig, azonkívül Tomszkig jutottam el. Nem volt a legkönnyebb, de egy diák sok mindent megold. Belefért az egy évbe. Hidd el nem emberevők laknak arrafelé. Azóta szerintem nem butultak. Igen 1990 után kurvára sok magasan képzett szakembert "loptak" el a nyugatiak. Agyelszívás, mond valamit???? De, rengetegen maradtak. És ott maradt a rengeteg ásványi nyersanyag, ami Nugat-Európának nincs. A 2014-es mezőgazdasági szankciók óta meg megtanultak gabonát, húst előállítani. Úgyhogy ha téteket kellene tenni én az oroszokra fogadnék szemben a Nyugat-Európával.