Még jó, jogy nem izgattam magam mindenféle spekulációval.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezek nem új kilőtt Leók ezek még az ukri ellentámadás kezdetén kilőtt Leókról készült felvételek,,,
mennyire unalmasak az új kilőtt leók a mai nap után
Ezt igazából nem tudjuk még biztosanIgeeen! Zseniális terv...annyira jól sikerült, hogy lelőttek 4 helikoptert egy repülőt
Páran pofozkodtak meg lökdösődtek, khm khm Rosztovban.és mint ahogy anno a török puccsnál tömegverekedések voltak az utcán a nép és a wágneresek között!
Prigo megy ahova akar, Sojgu meg a másik lehet, hogy megy a süllyesztőbe: mission accomplished.Én Putyin helyében biztos ami biztos egy éven belül kilőném a séfet meg a Sojgut is marsot kolonizálni!
Tudom tudom Sokan ezt érezték...de hidd el...nem ennyire rossz az élet Ráadásul van segítség feldolgozni...kérlek! ne hagyd hogy magával ragadjon...ÉN segítek!Szép munka mindkettőtöktől. Látom nagyon az elevenetekbe tapintottam. Esetleg vitatkozni is tudtok vele, vagy ennyire tellett? Mert ha ennyi, az majdnem olyan gyenge, mint az orosz hadsereg eddigi teljesítménye, ami lassan másfél év megfeszített munkával majdnem elfoglalt a lefingott ukrán hadseregtől két megyét! Egy hadosztálynyi jöttment egy nap alatt meg majdnem elcsatangolt Rosztovtól Moszkváig, mert annyira minden rendben van. Elhiszem, hogy ez fáj, de majd ehhez a fejleményhez is hozzáillesztitek a RT-ről a hiteles narratívát, ahogy eddig mindig, hogy Putyin a nagy mestertervében azért engedte Prigozsint a Moszkvai Körzetig, mert Biden, meg Soros, meg amúgyis a mesterterv rézse!
Mondd csak, egy ilyen vicceskedve előadott marhaságra mégis hogyan kellett volna válaszolni? Meg sem merem saccolni azt, hogy hányan és hányszor fejtegettük már azt hogy mennyire furcsa ez az egész különleges műveletesdi és mennyire másképp csináltuk volna. Viszont mi itt ülünk a gépünk mögött, a művelet kitervelői és irányítói meg ott jó messze keleten (meg északon és nyugaton meg még ki tudja hol)Szép munka mindkettőtöktől. Látom nagyon az elevenetekbe tapintottam. Esetleg vitatkozni is tudtok vele, vagy ennyire tellett? Mert ha ennyi, az majdnem olyan gyenge, mint az orosz hadsereg eddigi teljesítménye, ami lassan másfél év megfeszített munkával majdnem elfoglalt a lefingott ukrán hadseregtől két megyét! Egy hadosztálynyi jöttment egy nap alatt meg majdnem elcsatangolt Rosztovtól Moszkváig, mert annyira minden rendben van. Elhiszem, hogy ez fáj, de majd ehhez a fejleményhez is hozzáillesztitek a RT-ről a hiteles narratívát, ahogy eddig mindig, hogy Putyin a nagy mestertervében azért engedte Prigozsint a Moszkvai Körzetig, mert Biden, meg Soros, meg amúgyis a mesterterv rézse!
Ez az első napokban az Orekhovói irányban kilőtt Leo 2A6. Pont az ami egy tegnapi tweetben is volt.Még egy leopard ment a kukába.Micsoda reklám ez a Rheinmetallnak.
Ez így van, de pont azt állította a tweet is hogy korábbi kilövés az orekhovói irányban, de most nagy felbontásban (nagy faszt... ), ami persze nem igaz, de legalább jó minőségű kép.Ezek nem új kilőtt Leók ezek még az ukri ellentámadás kezdetén kilőtt Leókról készült felvételek,,,
Katonai informátor
június 25., 00:15
Kiváló minőségű fényképek az ukrán zaporozsjei ellentámadás kezdetén megsemmisült Leopard 2A6 , BMP M2 Bradley ODS-SA , YPR-765 , MRAP International MaxxPro , ARV Bergenpanzer 3 Buffel és Leopard 2R HMBV tankokról , valamint egyéb fegyverek töredékeiről berendezések, beleértve a "madárházat" géppuskával .
Azt tudod hogy már írták bogy ez régi felvétel?Ez még egy háttérképnek is megállna a helyét . A keresztekből ítélve egy kraken bandát kaptak el. Ahogy Lada mondja a tegnapi nap sem a leopárdok,és bradlik napja volt
Ezek az oinkenzíva elején kilőtt gépek, csak most valaki közelről is lefotózta őket.Ez még egy háttérképnek is megállna a helyét . A keresztekből ítélve egy kraken bandát kaptak el. Ahogy Lada mondja a tegnapi nap sem a leopárdok,és bradlik napja volt
Őszintén szólva, Én vártam 1-2 leo2 belsejéből készített harci videót, de ahogy látszik a csata helyszíne előtt kikapkodják őket Valami belső kamera, hogy valós helyzetben mennyire is van becsukva az a bizonyos védőajtó ami a lőszerrobbanás esetén hivatott egy kis plusz védelmet adni, mennyire gyorsan tölt a töltő stresszhelyzetben stb...mennyire unalmasak az új kilőtt leók a mai nap után