Az RT szemlézte az Economist cikket, de igazából korrekt módon. Itt az eredeti, ha valaki kíváncsi rá:
Engem az a sarga trident az ukran cimerben allandoan valamifele arany zsido menorara emlekeztet...
Régóta írom én már ezt.
Ha az ukránok vesztésre állása okán és hogy nyugat megmentsen valamit magának is a "befektetett" pénzből, lecsíp egy darabot is Ukrajnából, azt az orosz ki fogja maximálisan használni, arra, hogy átállítsa az ukránokat a maga oldalára, megígérve nekik, hogy segít visszaszerezni a lenyúlt területeket.
Na akkor az Isten irgalmazzon azon országoknak, akik egy négyzetmétert is elvettek - az egyébként lopott területekből összetákolt (nem ez a lényeg!) - Ukrajnából.
Ezért sem szabad nekünk magyaroknak Kárpátaljával foglalkozni! Ígérjen bármit is az atlantista társaság, nem szabad bevonulni Kárpátaljára!
Ha megtesszük, nagyon nagy árat fogunk fizetni, mind emberéletben, mind területvesztésben!
Ezt a zavaros, onmaganak sokszorsan ellentmondo hulyeseget, anyamnesirass...
Ignoralva a totalis logikai kaoszt, amit eloadtal, a rovid valasz az, hogy az oroszok, amint tehetik,
azonnal megszuntetik Ukrajnat, baszki.
Ezen tul meg e
lmeroggyant es hazaarulo lenne az a magyar miniszterelnok, aki egy Ukrajna esetleges felosztasanal a lengyelekkel parhuzamosan, az oroszokkal osszhangban nem foglalnak
vissza az elcsatolt magyar teruleteket.
Ekkora agyament allatsagot max orosz, ukran vagy roman nacionalistak magyaraznak, elkepzelni sem tudom, hogyan juthat ilyen okorseg barki magyarnak az eszebe...
Teljesen szuverén Kárpátalja nevű ország kell, amiben alkotmányban foglalják a semlegességet, ezt az oroszok is lenyelnék. Ha a 600.000 fős Montenegró lehet önálló ország, akkor egy 1,5-2 milliós Kárpátalja is lehet. Ez ellen az ukrán nacionalisták se nagyon ugrálhatnának. Egyébként is az oszt meg és uralkodj elvébe nem fér bele meglévő országok felerősítése, hanem sok kicsi létrehozása a jó, akiket így könnyebb manipulálni.
Lof@sz kell, nem kulon Karpatalja, baszki. Ezeket az idiota, gyava, es tortenelmi peldak alapjan is teljesen eletkeptelen otleteket honnan szeditek? A Balkan meg a letezo legostobabb pelda, egy hatalmas puskaporos hordo, amin szikrazo pipakat szivo, egymast utalo figurak lokdosik egymast le a hordorol...
Már a kezdetektől is ezt írtam én is, csak az lehet a megoldás, hogy népszavazás és egy ruszin magyar köztársaság magyar forint fizető eszközzel!
Hat hogyne, persze, minden koszostalpu, civilizalatlan szlav dialektusnak sajat allama lesz, persze... nem volt eleg egy Szlovakia, ez a mesterseges, onmagaban eletkeptelen torpeallam, aki csehet kenyszerbol dialektussal beszelo magyarokbol csinalt Kovacsovat es hasonlokat?
Ti total meg vagytok bolondulva, hogy szlavokkal akartok
barmilyen modon is kozoskodni... ezt a beszari marhasagot.
Ukrajna szetesese eseten az egyetlen
mukodokepes megoldas, ha Nyugat-Ukrajnat azonnal "biztonsagi cellal" elfoglalja eszakrol a lengyel, Karpataljat meg a magyar hadero, utobbi szigoruan csak a (konnyen vedheto) Karpatok vonalaig, es kesz. (Mas nemigen szolhat bele egyebkent sem; a szlovakok egy vicc, a jarvany idejen 5000 fot nem birtak kiallitani meg rendszeseti celokra sem.)
Az oroszok vagy a Karpatokig nyomulnanak es Moldovat is minimum meghajlitanak (hacsak el nem foglaljak), ill. ha ugy jobb eppen nekik, akkor elobb megallnanak, egy halaraitelt kozepso savot meghagyva 'semleges, non-NATO ukranianak", kozben csendesen megegyezve a lengyelekkel meg a magyarokkal a nyugati vegek visszaadasaban.
Ehhez persze egy amerikai fordulat kell. Ez erosen erik - ha nem Trump, akkor valamelyik masik elnok fogja elengedni az egesz teruletet, raadasul nagyon hirtelen, ez max ev vegere nyilvanvalova valik Amerikan kivul is...