Nekem életemben először összeszorul a gyomrom az F-16-os Falcon-ok adományozásától.
A fórumon mindenki a lengyeleket szidja (joggal), én meg a dánokat kezdtem el szidni, lehetett rajta csodálkozni, hogy miért, amit írkáltam, az hangulatkeltésnek / vészmadárkodásnak tűnt elsőre, de hoztam híreket, hogy ők a valódi fő háborús uszítók, a lengyeleknek csak nagy a pofájuk, de nem cselekszenek.
A Világgazdaság megbízható, naprakész, objektív információforrás, az üzleti élet befolyásos, mértékadó lapja.
www.vg.hu
És most megtörtént, a Dán és Holland Kormányok felajánlását jóváhagyta az USA.
Persze nem vagyok 24 / 7 ebben a topicban, de gondolkoztam, hogy kik emelik a téteket, fogadtam volna, hogy utánuk a norvégok fognak gépeket adományozni.
Norway will donate U.S.-made F-16 combat aircraft to Ukraine, the Norwegian prime minister announced during a visit to Kyiv on Thursday, joining an effort led by the Netherlands and Denmark.
www.reuters.com
Minő meglepő, ez is bejött.
A sorrendre nem fogadnék, de jönnek a továbbiakban a belga, portugál, és román F-16-osok is. És utánuk az AMARG.
Ilyen hozzáállással simán el fogják érni a 128 példányt.
Persze az ukránok kezdték el a 128 F-16-osról álmodozást, nekik még a Halálcsillag is kéne, de ahogy mások írják, valóban el fogják ezt érni.
Read more about Ukraine needs 128 fighter jets to replace old fleet and gain air superiority - Ihnat ✅ top world news in English ✅ latest news ✅ Follow the link
sundries.com.ua
Már 2014-ben teljesen belelovallták magukat az EU-s, NATO-s, és amerikai politikusok magukat, hogy Ukrajnát toborozni kell az EU-ba és a NATO-ba, és Oroszország nem győzhet, ha háború lesz, olyan áron is. Egy időben rettegtek még a gondolatától is, hogy közvetlenül háborúba keveredjenek Oroszországgal. Most már teljesen levetkőzték ezirányú gátlásaikat, és meg is kapták a háborújukat.
A kérdések továbbra is a következők:
- Ki fogja ezeket repülni ? Gyorstalpaló nem létezik ezekre a gépekre.
- Kik lesznek a műszakiak ? Itt sincsen 2 hetes - három hónapos kurzus, hanem 1,5 éves képzés és egy 3 - 5 éves munkatapasztalat kell, típusfüggően. A MiG-29-est szerelő munkás nem fog F-16-os Falcon-okat szerelni.
- És Honnan fognak bevetésekre indulni, amikor egész Ukrajnát kénye-kedve szerint robotrepülőzhetik az oroszok ?
Lehet hülyének nézni az oroszokat, de a végtelenségig nem fog működni ez a játék, hadüzenetet fognak váltani a NATO-val.
Egy konkrét hadi cselekményre "ütni" fognak. Nem fogják nézni egy pillanatig sem, hogy "NATO". Ha a NATO világháborút akar, megkapja. És az oroszok már első lépésben robotrepülőzni fogják a románokat és társait, ahonnan indítják ezeket.