És a híres különleges kat.műv. hány napja is?100 napja tart a nagy oinkenzíva...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És a híres különleges kat.műv. hány napja is?100 napja tart a nagy oinkenzíva...
Én tudtam csak nem sejtettem! LOL
B+! Kinyilatkozni 'szakértôként', hogy az Abramsbôl az USA kb. 100 000 db-ot gyàrtott. @nyugger, szapulhatod ôket ismét.
Viszont valahogy elmarad az Abrams szàllítàs. Ki gondolta volna, hogy ez lesz?
B+! Kinyilatkozni 'szakértôként', hogy az Abramsbôl az USA kb. 100 000 db-ot gyàrtott.
... a transzgendereknek vannak tökei?...
Nyilván értem, hogy kik, hogyan, milyen hamis érvekkel, propival, stb. intézik ezt önös érdekből, de az EU-nak már meg kellene keresni a tökeit. Ha még vannak...
Most türelmetlen lettem:
Én mit nem vállalok be? Értő olvasás nem ártana! Szomorú, hogy a háború teljes képének felvillantása és a cselekmények megmutatása helyett azon ügyködsz, hogy "legyőzd" az itt kommentelőket, s nem a fronton vitézkedsz az oroszok legyőzésében.Hát igen ehhez 1 minimális gerinc dukálna, legalább vállald be, hogy de igen te az orosz propagandának vagy a "hírcsöve" Ez a mentegetőzés olyan gagyi... Nincs ebbe semmi, többségetek onnan táplálkozik, szóval mentegetőzni is felesleges..
Jézusom, már megint ez a f@sz? 100000db Abrams? Gáz üzemű túrbó motor? 500Le-s T-72?
B+! Kinyilatkozni 'szakértôként', hogy az Abramsbôl az USA kb. 100 000 db-ot gyàrtott. @nyugger, szapulhatod ôket ismét.
Viszont valahogy elmarad az Abrams szàllítàs. Ki gondolta volna, hogy ez lesz?
Hát itt nem csak Oroszország észak-koreai fegyverbeszerzése a szánalmas Leírom a tényt, hogy Putyin és a Pufi találkoznak. Szinte biztosan azért, mert Putyinnak az ukrajnai konfliktus miatt kell segítség, értelemszerűen fegyverek és muníció. Erre minden irányba megy a terelés. És a nyugat, és az USA, és Ukrajna stb. Ezeknek semmi köze ehhez. Oroszország ráfanyalodott az észak-koreai cuccokra. Ha lenne elégséges saját termelése, akkor nem tenné ezt. Ez azért kissé kínos, ezt el kéne ismerni, főleg hogy régóta megy Oroszország mítoszának építése, hogy így erős, úgy erős stb. Jószerivel csak aquasoul szólt hozzá érdemben, hogy Oo-nak az ÉK-i ballisztikus rakétákra fájhat a foga. Elsőre azt mondanám, hogy "és" kapcsolat van, vagyis a lőszer mellett ha már ott vannak visznek rakétát is, mert az is valóban jól jöhet. Zsolti vetette fel, hogy katonák is mehetnek esetleg. Ha kevés megy, annak nincs hatása. Ha sok, tényleg sok, akkor az meg nemzetközileg verheti ki a balhét. Már most is fenyegeti az USA ÉK-t, hogy ha ad cuccokat Oo-nak, akkor kap szankciókat. Amitől fél kicsit a nyugat, hogy mit adhat Putyin cserébe ÉK-nak. Nehogy némi technikai segítséget ehhez-ahhoz. Bár az oroszok se hülyék, hogy ész nélkül odaadjanak bármit.