Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
boki: Itt 5 db kilőtt orosz technikáról írnak. Összefoglalót kérnénk.
A fórum ahol találtam T-72BZ -ként hivatkozik a harckocsira.
http://obozrevatel.com/crime/47596-myi-vzyali-v-plen-5-russkih-tankistov-boets-vyishedshij-iz-okruzheniya.htm
http://www.youtube.com/watch?v=--A4X-KrGIw
http://www.youtube.com/watch?v=i1-U72O751U
Ukraine Reporter @StateOfUkraine 9 ó9 órával ezelőtt
New Russian artillery on #Ukraine's border, some of which is later deployed near #Donetsk & Mariupol
Nácik a náciknál.
boki 13:29
Tulajdonképpen Strelkov milyen minőségben vett részt ezen az eseményen? Hol volt ez?
Érdekes, én úgy tudtam, hogy Oroszországban van.
Lehet, hogy vad elképzelés, de ,szerintem, ő Novorossziában feladatot teljesített, szaktudásával segítette a szakadárokat. Vagy közelebbi, bensőségesebb viszony fűzi őt ezekhez a megyékhez, tartományokhoz?
Tudtok erről valamit.
Én nem tudok oroszul, nem értem miről van szó, de az arckifejezése inkább szerény ember benyomását kelti bennem. Amikor megszólal, egyéb nonverbális kifejezőeszközök azért elszántnak és szilárdnak mutatják.
<blockquote rel="boki">Nácik a náciknál.
boki
Min nevetsz?Az az óvóhely bármilyen szóba jöhető csöves tüzérség ellen megvéd.
Harcol néhány tíz orosz neonáci a "jó" oldalon is , az onvédelmi erok oldalán.
Nem érted. Ha már harcolni akar az orosz neonáci akkor harcoljon az oroszok oldalán ne az ukránok oldalán.
Az ukránok és más kulfoldi zsoldosok pedig<b> NE</b> gyilkolják a civil-foleg orosz nemzetiségu lakosságot ...