Ukrán állosokat lövik nem a várost, aki mást állít hazudik!egyáltalán nem biztos hogy a várost célozzák ... sőt arról már hallotunk vólna. valószínübb a körülötte levő állásokat.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ukrán állosokat lövik nem a várost, aki mást állít hazudik!egyáltalán nem biztos hogy a várost célozzák ... sőt arról már hallotunk vólna. valószínübb a körülötte levő állásokat.
Értem én ezt a narratívát, ennek az a lényege hogy Oroszország bármit megtehet a vélt fenyegetések elhárítására. Viszont ez az orosz gondolkodásmód az ami miatt pl a lengyelek olyan oroszellenesek és ami miatt szerintem Oroszország a nato irányába löki Svédországot és Finnországot is. Oroszországra valós veszélyt nem jelent a nato, eszük ágába sincs orosz területre lépni, még Ukrajnából is elhúztak.szerintem meg a nato és az eu hozta létre. azzal hogy ukrajnát a natoba euba akarták tenni...
nézz már a térképre hol van az atlanti oceántól ukrajna? és hol van oroszországtól? usa mit tenne ha kína mexikót tenné fő szövetségesei körébe és csapatokat küldene oda?
Érdekes ,hogy ezek a hős csecsenek csak most akarnak harcolni érdekes módon tegnap nem voltak az orosz hadsereg első vonalában....
Mondjuk ott van az a pár T72...
Ezzel valamit kezdeni kellene.
Nincsenek barátaink, csak érdekeink. Én sose fikáztam őket. A karabakhi offenzívájuk sokkal érthetőbb, mint amit most Putyin előad.most hirtelen jó az azeri az örmények elleni háborúba apatás ördögök vóltak a fórumon...
Irán szállítana de irán is embargós szíria is szállítana de az ő gázmezőik java a kurdoknak lett adva és nem jut el hozzánk... iraq detto szíria... kérdés mikor mondják hogy nem engedik ki a gázt kurdisztánból...
Vagy inkább a darálót küldik be a városba.Van pár körbezárt város, valakit be kell küldeni a darálóba...
mindenki veszélyt jelent mindenkire ember ez a valóság...Értem én ezt a narratívát, ennek az a lényege hogy Oroszország bármit megtehet a vélt fenyegetések elhárítására. Viszont ez az orosz gondolkodásmód az ami miatt pl a lengyelek olyan oroszellenesek és ami miatt szerintem Oroszország a nato irányába löki Svédországot és Finnországot is. Oroszországra valós veszélyt nem jelent a nato, eszük ágába sincs orosz területre lépni, még Ukrajnából is elhúztak.
.Érdekes ,hogy ezek a hős csecsenek csak most akarnak harcolni érdekes módon tegnap nem voltak az orosz hadsereg első vonalában....
Hogyan lőtték szét az ukrán reptereket, hogyan semmisítették meg az ukrán repülőgépeket, ha még mindig van hol felszállni?!Ukrán Su-27
![]()
ne izguljál már ennyire ukrán barátaid miatt, a "hülye" kárpátaljaiakat véletlen mindig a darálóba rakták, annyira jó indulatúak velünk tényleg. te ezt gondolom nem érted v nem is tudsz róla, de azért szedjél kis szanakszot az jót tesz.Dehogy tartja annak. Oroszország kérdőjelezi meg Ukrajna határait, mérgezte meg a miniszterelnökét, visel ellene nyílt háborút, fegyverezte fel az állam ellen az ország lakóinak egy részét, uszít ellene, hazudik reggel-délben-este. Ukrajna ebből egyet sem követett el visszafelé.
Elképesztő ez a valóságtagadás ami itt megy. Mondjuk a magyarok mindig is sík hülyék voltak (nem személyes sértés) a külpolitikához, soha semmit nem értettek belőle, ezért is bukták el az összes hasonló szituációt mindig és vesztették el az országuk nagy részét. Most is teljesen lukra megy ez a topik is és a magyar vezetés is óriásit bukott ezzel az orosz orientációval.
lásd a hsz-met feljebb!.
.
A csecsenek bevetese az oroszoktol pont olyan, mint a klasszikus vicc: ha a csecsenek gyöznek es elfoglalnak valamit, az jo az orosznak. Ha meg az ukranok lelövik az összes csecsent, az lehet, meg jobb az orosznak.
En a csecsenek helyeben tartanek töle, hogy valami öngyilkos, de minimum nagyon veszelyes akcioba lesznek kuldve.
Nézd, ha a melletted lévő ország full-scale módon lerohanja egy másik szomszédját, meg akarja dönteni a regnáló kormányt, akkor azért csak elgondolkozol nem? Mert akár te is lehettél volna az. 2014-ben még nem volt ekkora az orosz étvágy, most meg?
.Hogyan lőtték szét az ukrán reptereket, hogyan semmisítették meg az ukrán repülőgépeket, ha még mindig van hol felszállni?!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..