Hanggal tessék megnézni:
Putyin tudja, hogy az Azovval hasonlóan fanatikus harcosokat kell szembeállítani.Tegyük meg tétjeinket:
Nekem ezekről a videókról ez jut eszembe, bocs:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hanggal tessék megnézni:
Putyin tudja, hogy az Azovval hasonlóan fanatikus harcosokat kell szembeállítani.Tegyük meg tétjeinket:
OK. Csak akkor minek is kommunikálja az F1 az egész világ felé, hogy a sport az a sportról szóljon, és a sportba NE keverjünk politikát?!Ahol fát vágnak hullik a forgács..
Joszif Viszarionovics Dzsugasvili (Sztálin).
Ha igaz a story. Az ukránok hazudozâsban és fake news terjesztèsben vilâgelsök.Nézd arról az ukrán katonáról,lehet senki sem tételezte volna fel egy képről, hogy képes feláldozni az életet a hazájáért, aztán ma, magával együtt felrobbantott egy hidat, hogy ne tudjanak azon keresztül haladva áttörni az oroszok......
már a közös európai hadsereg is haldoklik a pénz miatt, szerinted itt ez jobban menne? meg nem azért, de a románokkal nem szívesen lennék egy katonai szövetségben úgy, hogy nincs ott Amerika
Szerintem a legnagyobb hiba lenne. Némileg ellensúly az EU ellenében. Valamint visszatartó erő a szomszédainkat illetően is.
Már a térdeléssel bevitték.OK. Csak akkor minek is kommunikálja az F1 az egész világ felé, hogy a sport az a sportról szóljon, és a sportba NE keverjünk politikát?!
láthatóan az oroszok kukázhatják a tankönyveik "éjszakai városharc" fejezetét
Szerintem az LDPR és a belorusz erőkkel együtt bőven többen vannak, mint 190ezren.én az összes, az ukrán támadásra kijelölt egységet számoltam 190-nek, ahogy azt nyugati intelligenciák harsogják. tehát ennyiből meríthet ehhez a kalandhoz Ptyes.
De van nekik A- csapatuk is.Hát igen, de azért egy közel keleti félig vademberekből álló fegyveres erő, ami nem hadsereg, azért nem mérhető egy európai reguláris haderővel. Ez az amerikai hadseregre is igaz. Himbilimbi ellenfelek ellen nekik is megy a háborúsdi, már ha a megszállás nem is annyira, de legyőzik gyorsan az ellenséges erőket.
A másik undorító dolog, amit most Nyikita Mazepinnel csinálnak. Ki fogják vágni az F1-ből mert orosz nemzetiságű. Az apja pedig Dmitrij Mazepin, az UralKali műtrágyagyár tulajdonosa, a Haas F1 csapat főszponzora. Ma már levették a szponzori feliratokat, és burkoltan utaltak arra is, hogy a mai volt a srác utolsó F1-es tesztje. Egyébként több éves szerződéssel rendelkezett.
Talán a Pelosi.Hová? Ukrajnába?
Amint látod, nem szoktuk meg töled a humort.Biden be fog vonulni napokon belül. Az approval ratingje beszakadt. Nem tehet mást.
Szerintem az LDPR és a belorusz erőkkel együtt bőven többen vannak, mint 190ezren.
Az a furcsa, hogy nem csak technikában, de számban sem azt a szintet küldték be, amit elvártunk volna egy Ukrajna méretű ország elfoglalására. Miközben azért az ukránoknak már a zsák alján kell keresgélni. Előbb utóbb az ukránoknál elő fog jönni a harctéri kifáradás, de nem nagyon lesz friss erő, amivel leválthatná a terhelt csapatokat.
Mindenkinek saját magának kell eldöntenie, hogy elhiszi-e, de én csak egyetlen ilyen történettel találkoztam, és nem hiszem, hogy azt lehetne mondani, hogy tömegével gyártanak kitalált ukrán hősöket a médiának.Nem azt mondtam, hogy párocska máris ukrán nemzeti hős, hanem azt, hogy mert még esetleg nem harcoltak, egy kép alapján nem mondjunk felettük ítéletet ..Ha igaz a story. Az ukránok hazudozâsban és fake news terjesztèsben vilâgelsök.
A srácról igazovænyképet hoztak. A pârocska pedig selfizett. Óriâsi különbség.
Ezek a csecsenek elég kemény banda.Putyin tudja, hogy az Azovval hasonlóan fanatikus harcosokat kell szembeállítani.
Nekem ezekről a videókról ez jut eszembe, bocs:
Na ez a kulturális diktatúra, ami a full wokeon agyament nyugat tol.Én mélységesen elítélem az orosz hadműveleteket, de ez totál elmebetegség. Mi a francot tehet egy orosz művész arról, hogy az országa milyen politikát folytat? Ha egyetért a háborúval, akkor már nem olyan jó karmester? Ha meg elítéli, akkor meg jobban tud vezényelni? Tulajdonképpen kinek mi köze hozzá, hogy mit gondol magánemberként? Azért szerződést bontanak vele, mert orosz? Ez nem megkülönböztetés? Tiszta elmebaj...
Talán a Pelosi.