Miért szerinted az "Isten kiválasztott népe" és a "felsőbbrendű árja faj" elméletei nincsenek kapcsolatban egymással?Már megint kevered a fogalmakat. Izraelben van sok szélsőjobbos (fasiszta), aki viszont nem náci.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miért szerinted az "Isten kiválasztott népe" és a "felsőbbrendű árja faj" elméletei nincsenek kapcsolatban egymással?Már megint kevered a fogalmakat. Izraelben van sok szélsőjobbos (fasiszta), aki viszont nem náci.
Minek totális légi fölény? Max. kevesebb a veszteség, de legalább jó drága es fárasztó.Azért ez is túlzás. A bevetett orosz alakulatok vélhetőleg nem (csak) második lépcsősök, az ukik meg valszeg nem NATO minőségűek (legalábbis a htka-n eléggé le voltak eddig sajnálva).
Ami engem meglepett hogy a nagy bejelentések ellenére még most sincs totális légifölény. (Mármint abból amit jelenleg látok)
Tartom, amit mondtam: ha más nem, tessék szíves lett volna ukrán tömegmészárlások, atrocitások fényképeit, felvételeit lobogtatni más országok vezetőivel tartott sajtótájékoztatón. Minden lehetséges eszközzel meggyőzni a világot az igazukról. Egyébként milyen alapon, kellene elhinnem, hogy orosz zászlós harcjárműveknek bármilyen keresnivalójuk van Ukrajnában?Min lepődtök meg? 24/24 megy a totális agymosás. Csak egy vélemény van minden médiában. Kivétel pár kisebb "alternativ" média, amelyeknek azért kicsi az elterjedtségük és az msm által összeesküvéselméletet terjesztőnek vannak lebélyegezve.
Ott is van egy rakat anya és feleség aki aggódik. Minden ráér később is!En arra jutottam a netes hirkavalkadban hogy csak azt hiszem mar el amit latom hogy kilottek, de az is lehet ukran vagy orosz. Semmi informacio nem jon az oroszoktol. De szerintem Twitter, Google, Fb, stb tiltja is. Ami jon az ukran, azt meg ugy csavarjak ahogy akarjak.
Kozben fb tiltja az orosz allam hirdeteseket, komoly.
Az 5 % két napi veszteség mennyi hosszútávon az akadémiai tankönyvekben?Mar nem 2800, mar 3600.
Jelenleg Putyinnak a legdrágább az emberélet. Sok orosz emlékszik még Afganisztánra, az azóta felnövő generációk meg már egyáltalán nem olyan militarizáltak mint a korábbiak. Az orosz fiatalok is alapvetően nyugatos gondolkodásúak és hozzájuk eljut hogy a világ kiáll Ukrajna mellett, sőt sok orosz fiatal is. Ez a háború nem fogja növelni a népszerűségét otthon.Minek totális légi fölény? Max. kevesebb a veszteség, de legalább jó drága es fárasztó.
Ez nem arról szól, hogy bárkit meggyőzzenek. Itthon 4 ember volt kíváncsi a donbasszi áldozatokért összehívott tüncire az ukrán kövi előtt.Tartom, amit mondtam: ha más nem, tessék szíves lenni ukrán tömegmészárlások, atrocitások fényképeit, felvételeit lobogtatni más országok vezetőivel tartott sajtótájékoztatón. Minden lehetséges eszközzel meggyőzni a világot az igazukról. Egyébként milyen alapon, kellene elhinnem, hogy orosz zászlós harcjárműveknek bármilyen keresnivalójuk van Ukrajnában?
Az még egy egész korrektül tartható álláspont volt, amikor a Donbaszba bevonultak, ott tényleg láttam ünneplő civileket. Azt hitték, hogy majd Kijevben is ez várja őket?
Jó, de azt tudjuk, hogy még olyanból sem láttunk mutatóban, amit tucatszám vittek Szíriába (pl. T-90), sőt még talán a szakiknak is jutott. Most meg mutatóban sincs?
a foaramu cimadasok, anyam
Az első nap mutogatott panelház is ukránok által lelőtt robotrepülőgép miatt volt olyan, ugyanis oda csapódott be.Szerintem ez eddigiekből ne vonj le messzemenő következtetéseket ez egy nagyon lightos hadművelet az orosz haderő részéről mind létszámban mind haditechnikában, és az is látható, hogy az oroszok a lehető legkevesebb kárt akarnak okozni mind a polgári infrastruktúrában mind a civil lakosság körében, ha pl Lengyelországi támadnák meg (isten ments) akkor sokkal keményebben lépnének fel.....
Van Fb, de nem ugy, mint nalunk, es most a Meta is elkezdte kockazni az orosz felhasznalokat.Igaz Vk van.
Nem biztosak mit lép a NATO. a jobb csapatok ezért nincsenek bevetve. Ennek ellenére 1. nap Kijev.Szerintem ez eddigiekből ne vonj le messzemenő következtetéseket ez egy nagyon lightos hadművelet az orosz haderő részéről mind létszámban mind haditechnikában, és az is látható, hogy az oroszok a lehető legkevesebb kárt akarnak okozni mind a polgári infrastruktúrában mind a civil lakosság körében, ha pl Lengyelországi támadnák meg (isten ments) akkor sokkal keményebben lépnének fel.....
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..