Ironia akart lenni.És nem csak vadászgépeket kaptak,hanem sokminden mást is.??? Szerintem te kevered a Mirage 5-el, az ráadásul izraeli sztori, nem iraki.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ironia akart lenni.És nem csak vadászgépeket kaptak,hanem sokminden mást is.??? Szerintem te kevered a Mirage 5-el, az ráadásul izraeli sztori, nem iraki.
Viktória Núland a főnöke. Neki jelent.Vajon kitette oda, ahova ezt az embert?
Zelenszkij elnök:
Erről már volt videó két szögből is szerintem.
Ez az az elhagyott tank és tiger páros, ahol a tankot szétlövik.
BUK RIP
Van logika abban amit mondasz de azért ez egy furcsa háború hiszen nem egy videón látható volt, hogy az orosz oszlop ugyanúgy részt vett forgalomban mint az ukrán civil járművek, amelyek egyáltalán nem estek pánikba hanem nyugodt tempóban haladtak tovább...
Az megvan amúgy a fórum közönségének, hogy a google maps közúti forgalmi adatai alapján nagyjából ki lehet következtetni, merre járnak az orosz BTG-k?
Meg kell nézni, hol jelez útzárat, illetve hol nincs már egyáltalán jelzett közúti forgalom, vagy épp ellenkezőleg indokolatlanul nagy. (utolsó pillanatban menekülők)
Nekem nincs időm sajnos, h kövessem, összeszedjem, de hajrá, mindenki nézheti.
Korábban az volt a narratíva hogy a ravasz Putyin most jól megleckéztet mindenkit.Abból nem lenne magában világháború. Amcsik kidolgozták a tervet, hogy Putyint beleugratják ebbe a háborúba, és ezzel megbuktatják. Nyugati katonai szakértők rég kifejtették, hogy ezt kell tenni (jó, ők úgy fogalmaztak, mintha ez elkerülhetetlen lenne, mármint az orosz támadás), adni kell ukriknak sok modern páncéltörőt meg MANPADS-t, meg kell ölni 100 ezer oroszt, és akkor Putyin megbukott.
Elég őrült terv, mert Putyin valóban kész a vereség elfogadása helyett atomot bevetni, mondjuk a fegyvereket szállító országok ellen. Aztán jöhet az armageddon, Putyin megmondta: mi a mennybe kerülünk, ellenségeink elpusztulnak. Jó lenne már nem viccnek venni.
Viktória Núland a főnöke. Neki jelent.
Vagy csak szomorú vagy.De legalább van trollivezeték, ami alapján lehet tényleg Szumy.
Megint egy mobiltelefonnal felvett kijelző amin nem látszik semmi.
Egyszerűen a karabahi háborúból annyi felvételük van, hogy azzal az egész orosz haderő megsemmisítését bemutathatnák...
+Még csak nem is ukránok töltik fel hanem random török csókák, szerintem fake.
Én tudom , hogy erre áll a pöcörőd de az első nap megmutatta mennyit ér az a játékrepülő ! Azt se tudjuk van e még BUK aktív szolgálatban és van Ukrajnában ! Gyanúson mosdatják a szerecsent Örmény felvételekkel !BUK RIP
Már vmelyik oligarcha fenyegetőzött, mert bukja a francia riviérán a nyaralóját.Akkor megint nincs pénze? Ugye befagyasztották azt is amit a clubbert kapott.
Vagy ugyan oda ment a suska ahol a többi olgarcháé van?
Dubai,SZA, Izrael,stb úszik az orosz pénzben.....
Önmagad paródiája vagy ezzel a kijelentéseddel...Kár a gőzért az itteniek többsége tud olvasni.
Zelenszkijnek mennyi atomja is van? Segitek mert nem biztos hogy tudod: 0te tényleg nem érted mi folyik itt....
Amúgy Zelenszkij kezdett atommal fenyegetni arról tudsz?
Tudsz róla ahogy már leírtuk, hogy atombombázók köröznek Románia és Lengyel o felett?
Akkor ki fenyeget atommal most?
Szerintem itt sokan alábecsülik az ő, és a bizalmi köre szellemi teljesítményét, valamint oroszország erejét.Korábban az volt a narratíva hogy a ravasz Putyin most jól megleckéztet mindenkit.
Most meg már ott tartunk, hogy szegény Putyint csőbe húzta a gonosz nyugat.
Nem olvasol?Zelenszkijnek mennyi atomja is van? Segitek mert nem biztos hogy tudod: 0
És pontosan ugyanennyi lett volna neki 10 év múlva is.
Akkor bocsi @neutronbagoly. Viszont nem áll szándékomban utolérni a régit sem, nekem már ez is sok.Baszki ha hallgattál volna bölcs maradtál volna ! Nézz utána ki volt "Hóbagoly" na mivel bukta az akuntját reggelt újra és lett Neutron...........! Sok évet kell végig tolnod itt aktívan posztolva , hogy a közelébe érj a réginek is !
F*ck the EU Nuland?![]()
tényleg lehet hogy ezek közül vmelyik elintézi a vezírt egy ponton túl.Már vmelyik oligarcha fenyegetőzött, mert bukja a francia riviérán a nyaralóját.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..