Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ahogy írtam korábban, szerintem ez elhúzódik pár hónapig.Az oroszok állítottak össze, de szerintem biztos nem lesz vége 1 hét múlva a háborúnak csak ha az ukránok holnap megadják magukat.
Megérdemelnéd az ignoret, te kétkulacsos! Mindenhonnan csak a jutalom?!!Várjál páros napokon majd az amerikai napi operatív elemzéseket fogom itt megosztani az ukrajnai invázió kapcsán, páratlan napokon pedig az orosz operatív elemzéseket, és emiatt páros napokon az amerikai elhárítás veri ki belőlem a lelket, páratlan napokon pedig az FSZB...
Nem inkább ha ezt látod a távcsőben?Nos, ukry, ha látja ezt a távcsövet, csak fuss. Dobj el mindent és fuss. Ezek a srácok biztosan nem fognak veled együtt ünnepelni, és nem lesznek liberálisak. Dicsőség Spártának! Dicsőség hősies harcosainak!
Meghalt a Sparta parancsnoka, ez egy üzent az ukriknak.
ezen mondjuk már én is többször elgondolkodtam. Minden fos talicska kilövése többször is fent van a neten, többféle szögből (mondjuk már arra is hajlok, hogy egyszer valamit elhagynak, az egy felvétel, majd ugyanazok a kilövik rakétával az elhagyott felszerelést felteszik újra a netre, majd ezek a videók másnap bekerülnek egy másik videó-összeállításba)Az a konvoj pedig a hazugsággyár leleplezése.....egy hete ott áll,és semmi nem történik vele.
Semmi.
Az meg hogy van saját doktrínájuk, amit eddig lényegileg paralizálnak....passz miért....majd a háború után megtudjuk a miérteket.
Mert azt ne gondold hogy nem tudták volna folyamatosan sorozatvetőzni az összes várost amióta a hadjárat tart.
Saját területről nyomhatnák 0-24-ben a csomagokat. A Szmercs-ek azért elég messzire elérnek.....de valamiért nem teszik, még most sem.
Van egy olyan érzésem, hogy egyik oldal sem lenne velem szűkmarkú......Megérdemelnéd az ignoret, te kétkulacsos! Mindenhonnan csak a jutalom?!!
És annak mi értelme lenne? Mi az amit ennyi thgk-val lehet csak elvinni és már most el kell indítani, nem szabad megvárni vele a város bevételét?ez már a zsákmányra váró konvoj... ezek nem visznek semmit ezek vinni akarnak onnan... hogy embert vagy anyagot az inkább a nagy kérdés.
meg sem probálnak lepakolni depot létrehzni sehol még ahol félre is vannak állva ott sem... ezek a gépek üresek de nem a tankjuk hanem a plató.
Látod innen vagy elhiszel -mert hinni akarod- valamit ?Nem a mennyiség a baj, hanem, hogy egy helyen torlódott fel az egész, és mintha se előre-se hátra helyzetben lenne.
Nem tudom Kivülröl. Csak arra akartam râmutatni, hogy az Ukrajna ellen felvonultatott orosz erö csak töredèke annak, amit az amik felâllitottak Irak ellen. A végeredmény mégsem kétsèges.És mekkorák voltak a veszteségeik ?
dehogy, mit kellene tisztelni?Szomorú ha így gondolod...
" Tiszteld a legyőzött ellenséget...."
Ha majdan eljön a tűz éve, a pusztítás korszaka, amikor vissza vesszük ami a miénk, és a Magyar Királyi Honvédség viharsebesen előretörő alakulatai űzik a románt hegyen erdőn réten, te lebombáztatnád Kolozsvárt?Saját tapasztalataim....
Kajacsomagjuk kenterbeveri a "barna halált", a mai napig az egyetlen amivel találkoztam és amiben 3x-i meleg kaja, és konzerv víz(!) van. Na meg tízórai és uzsonna. 5x-i étkezés.....
Franciáktól vették meg a licenszet, átalakították keletiesen mennyiségileg.
Egyenruháik, bakancsaik nagyságrendekkel jobbak mint amit most mi használunk. Van nyári, átmeneti, téli.
Téli egyenruháik verhetetlenek. Kényelmes, meleg.
Az a konvoj pedig a hazugsággyár leleplezése.....egy hete ott áll,és semmi nem történik vele.
Semmi.
Az meg hogy van saját doktrínájuk, amit eddig lényegileg paralizálnak....passz miért....majd a háború után megtudjuk a miérteket.
Mert azt ne gondold hogy nem tudták volna folyamatosan sorozatvetőzni az összes várost amióta a hadjárat tart.
Saját területről nyomhatnák 0-24-ben a csomagokat. A Szmercs-ek azért elég messzire elérnek.....de valamiért nem teszik, még most sem.
Ugye internet.....
Az is működik még mindíg....
Vannak itt kérdőjelek.
Én mondtam, hogy a Centauri hírszerzés ajánlatát kellett volna elfogadnod.Várjál páros napokon majd az amerikai napi operatív elemzéseket fogom itt megosztani az ukrajnai invázió kapcsán, páratlan napokon pedig az orosz operatív elemzéseket, és emiatt páros napokon az amerikai elhárítás veri ki belőlem a lelket, páratlan napokon pedig az FSZB...
Konkrétan volt ilyenezen mondjuk már én is többször elgondolkodtam. Minden fos talicska kilövése többször is fent van a neten, többféle szögből (mondjuk már arra is hajlok, hogy egyszer valamit elhagynak, az egy felvétel, majd ugyanazok a kilövik rakétával az elhagyott felszerelést felteszik újra a netre, majd ezek a videók másnap bekerülnek egy másik videó-összeállításba)
Imádom ezeket a "tudták volnákat".Mert azt ne gondold hogy nem tudták volna folyamatosan sorozatvetőzni az összes várost amióta a hadjárat tart.
Ne zavarjon hogy fak koze esett...Akkor ezek szerint mégse fake a "zöldmezős" Mi-35M kép?
Irtam már.Átvenni akarják Ukrajnát,nem elpusztitani.Minnél nagyobb a rombolás,annál nehezebb lesz utána az újáépités.Saját tapasztalataim....
Kajacsomagjuk kenterbeveri a "barna halált", a mai napig az egyetlen amivel találkoztam és amiben 3x-i meleg kaja, és konzerv víz(!) van. Na meg tízórai és uzsonna. 5x-i étkezés.....
Franciáktól vették meg a licenszet, átalakították keletiesen mennyiségileg.
Egyenruháik, bakancsaik nagyságrendekkel jobbak mint amit most mi használunk. Van nyári, átmeneti, téli.
Téli egyenruháik verhetetlenek. Kényelmes, meleg.
Az a konvoj pedig a hazugsággyár leleplezése.....egy hete ott áll,és semmi nem történik vele.
Semmi.
Ugye internet.....
Az is működik még mindíg....
Vannak itt kérdőjelek.